Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil yardım lütfen menu tasarımı

mixgirl

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar ben menu tasarımı yapmak istiorum, 3 sayfalı olacak. boyutları kaca kac olmalı. phtoshopta yapabilir miyim indesignda mı

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
fotoshopta yapılmaz mı 3 sayfa. cok gelismis bisi deil zaten yazı ve resim

Madem basit birşey neden vektörel programda yapmıyorsun? İş bitiminde bir de baskı için bir dolu uğraşacaksın. Ayrıca yazıların kırık çıkma ihtimali yüksek. Riske girmene gerek yok. Yine de sen bilirsin.

mixgirl

🌱Yeni Üye🌱
Madem basit birşey neden vektörel programda yapmıyorsun? İş bitiminde bir de baskı için bir dolu uğraşacaksın. Ayrıca yazıların kırık çıkma ihtimali yüksek. Riske girmene gerek yok. Yine de sen bilirsin.

kırık nasıl ya? photoshoptan pdf olarak basılsa kırık mı cıkar? px olarak kac kac olmalı boyut sizce. 3 farklı psd yapsam olur mu her sayfa icin baskida bisi olur mu...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
kırık nasıl ya? photoshoptan pdf olarak basılsa kırık mı cıkar? px olarak kac kac olmalı boyut sizce. 3 farklı psd yapsam olur mu her sayfa icin baskida bisi olur mu...

Anlaşılan ısrarcısın PS'de yapmakta. Peki 300 pixel 30 cm x 20 cm... 30'u 3'e katlayacak şekilde 10 cm'lik dilimlere ayır. Fontları 10-12 puntonun altına düşürme ve mümkünse biraz kalın yap.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Sen bakma arkadaşım, illa vektörel olmasına gerek yok. Ben 1 yıldır ps ile yaptığım tonla iş gönderdim baskıya. İş bitiminde baskı için uğraşmıyorsun, asıl vektörel programlarda uğraşıyorsun, convertleme olayları felan gerekiyor vektörel programlarda. ps ile yaparsan kırılma felan olmaz baskıcın kaliteli iş yapıyorsa, ben iki işide inceliyorum mercekle baskıdan sonra, kalitede pek fark yok.

A4 ü 2 yerinden kır ve 3 e katla. Sonra katladığın yerlerin mesafesini ölç, ama katlamayı çok iyi yap. Yada hesapla yap işini, 21/3 = 7 cm eder. 7. ve 14. cm lerden kes a4 ü. ve çalışmanın kenarlarından en az 7-8 mm kesim payı vermey unutma. En önemlisi en kaliteli iş için baskıcın hangi çözünürlükte istiyor işi bi sor. 300 dpi isteyen var 400 dpi isteyen var.

mixgirl

🌱Yeni Üye🌱
ya ben boyle bisi yapcam
menuyjj.jpg
[/URL]

20 cm height 10 cm width olcak. 3 sayfa fotoshpota a4 kagıt acıp 3e bolmem mi gerek