Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil yorumlarınızı bekliyorum....

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
tEGpY.jpg

Benzer konular

promise ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şekil güzel ama ahşap fuarı değil metal fuarına yapılmış gibi duruyor

promise ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cnbc-e tv logosunu andırıyor bence ahşap fuarına çok renkli değilde daha sade bişeyler denemelisin belki kızıyorsun bana ama gördüğüm bu :)

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Ortadaki A harfini Alfabemizdeki 29 harften birine benzetemedim :D birde renkten dolayı göz yoruyor ve algıda seçim konusunda problem çıkarıyor gibi ya da bende renk körlüğü var ya da benim meektar bilgisayar ayıramıyor renkleri :D

liebesparade

🌱Yeni Üye🌱
ıkıncı yaptıgına gore ılk yaptıgın çalışma daha ıyı..bir logonun üstünde çok oynarsan o kadar anlamı dışına çıkar yanı efektler renkler vs vs.anlasılmaz bır hal alır..ayrıca sıze nacızane bır tavsıye vermek ısterımkı bu tarz fuar iş yerı vs yerlerde yapılan işin veya tanıtılan ürüne göre renk tercıhlerı cok onemlıdır..renkli cıvıl cıvıl renkler genelde fast food tarzı yada çizgi film kanalı, bi market zinciri gb yerlere kullabılır ama fuarı tanıtıcak yada bır işi temsıl edicek yerlere daha sade orjinal renkler kullanılır..

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
konu hakkında bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim...söylediklerinize kesinlikle dikkat edeceğim...