BlueX
♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshop ta Action mantığı kısaca bir çalışmanın yapım adımlarını kaydetmesi ve sonradan, hiç uğraşmadan tekrar aynı işlemleri otomatik olarak çalışmaya uygulamasıdır. Örneğin, resiminize birçok efekt eklediniz ve aynı işlemleri, efektleri diğer resimlerinizede eklemek istiyorsunuz.İşte burada "action" olaya tam yerinde giriyor ve bu isteğinizi gerçekleştiriyor. Bu işlem Fotoğraf düzenlemelerinde çok işe yaramaktadır.İnternettede bulabileceğiniz ACTION dosyalarının neredeyse tamamı fotoğraf düzenleme üzerinedir.Buradaki linkten Action hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Gelelim Benim videolu anlatımıma. Buradaki konuda güncellenen action arşivim var ve bu actionları nasıl uygulayacağınıza, oluşan bazı hataları nasıl gidereceğinize dair sizlere kısa bir video hazırladım.
Umarım yararlı olur.Videoyu izlemek için tıklayın ve TAM EKRAN modunda seyredin.Görüntü HD. Tam ekran modunda yazılar okunaklı ve detaylar nettir.
Herkese kolay gelsin..:sanat:
Alıntı yapacak olanlar lüften grafikerler.net ten alıntı diye belirtsin.
Gelelim Benim videolu anlatımıma. Buradaki konuda güncellenen action arşivim var ve bu actionları nasıl uygulayacağınıza, oluşan bazı hataları nasıl gidereceğinize dair sizlere kısa bir video hazırladım.
Umarım yararlı olur.Videoyu izlemek için tıklayın ve TAM EKRAN modunda seyredin.Görüntü HD. Tam ekran modunda yazılar okunaklı ve detaylar nettir.
Herkese kolay gelsin..:sanat:

Alıntı yapacak olanlar lüften grafikerler.net ten alıntı diye belirtsin.
Son düzenleme: