Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adem KARAASLAN’dan Nemrut uzay çağı krallığı

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
2 May 2007
Mesajlar
4,702
Tepkime puanı
74
Grafik Tasarımcı Adem KARAASLAN’dan Nemrut uzay çağı krallığı çalışmaları

Grafik tasarım sanatçısı Adem KARAASLAN Dünyanın 8.harikası olan Nemrut dağı ile ilgili uzay çağı olayını photoshop manipülasyon tekniğiyle yeniden yorumladı.

adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-001.jpg

Her yıl binlerce turistin akın ettiği Dünyada güneşin en güzel doğduğu ve battığı eşsiz güzelliğe sahip olan Dünyanın 8.harikası Nemrut dağı aynı zamanda gizemli detaylarıyla da insanları büyülemeye devam ediyor.

Yaklaşık 10 yıldır sanat ve tasarım sektörden çalışan Adem KARAASLAN ise Nemrut uzay çağını yaşasaydı nasıl olur konulu Görsel çalışmalarını photoshop manipülasyon tekniğiyle yeniden yorumladı.

adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-002.jpg

Uzay başlı başına gizemlerle dolu iken nemrut dağı’nın gizemli krallığı birleştirince halk tarafında yoğun ilgiyle beğenildi.

Adıyaman’da doğup büyüyen kariyer ve üniversite eğitimi için 2 yıldır İstanbul' da yaşayan Adem KARAASLAN memleketi Adıyaman'ın tarihine katkıda bulunmak için elinden gelen her türlü sanatsal faaliyetini sürdürdüğünü belirti.

adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-003.jpg

Aynı zamanda , 3D görsel modelleme,ve Reklam filmi yönetmenliği yapan Adem KARAASLAN Türkiye'nin önde gelen firmalarında Grafik tasarımcı olarak görev aldı halen işini sürdüren Genç sanatçı yeni projeleriyle üretmeye devam ediyor.

adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-004.jpg



adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-005.jpg


adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-006.jpg


adem-karaaaslan-nemrut-uzayi-007.jpg
 

Benzer konular

Üst