Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe Acrobat Sorunu

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar
adeba acrobat sorunu karşıladım şöyle hata yazısı "adobe acrobat 8 profassional cannot be launched at this time. you must launchat least one suite component (such as adobe photoshop before launching)" çıktı sebebi adobe design suite kurulumu sorun idi duyduğum kadar acrobatı kaldırıp tekrar yükledim aynı hata veriyor başka sitede indirdim yine aynı ne yapmam lızm yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Not:Mac için

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
yardım edecek kimse yok mu? :(

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
8 profassional şu anda başlatılan olamaz Adobe Acrobat. en azından bir Adobe Photoshop (gibi başlatmadan önce paketinin bileşeni launchat gerekir - olarak bu yazı çevirdım...

peki Oprogrammı MAC için uyumlu mu?

soru orada olabilir

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
evet mac için uyumu kasta adobe design suite içinde photosop flash illustartor sorunlar yok tek acrobat raeder kaldı ne olduğunu anlamıyorum bu benzer sorun karşılayan oldu mu arkadaşlar

gogomac

🌱Yeni Üye🌱
Acrobat i bilgisayardan tamamen kaldirmamissin.bunu icin Appzapper diye ucretsiz bir uygulama var bunu kullan.programi down edip ac,bilgisayardan islmek istedigin programin iconunu appzapper a surukle ve birak,bilgisayardan saglikli olarak acrobat silinmis olacak.
daha sonra Acrobat i yeniden yukle,iste bu kadar.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Acrobat i bilgisayardan tamamen kaldirmamissin.bunu icin Appzapper diye ucretsiz bir uygulama var bunu kullan.programi down edip ac,bilgisayardan islmek istedigin programin iconunu appzapper a surukle ve birak,bilgisayardan saglikli olarak acrobat silinmis olacak.
daha sonra Acrobat i yeniden yukle,iste bu kadar.

teşekkür ederim yadımcı olduğunu deneyelim bakalım

dizaynator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb, benimde acrobatla ilgili bir sorunum var acrobat yüklemeye çalışırken "düzeltme eki kümesi bulunamadı" diye bir uyarı alıyorum farklı acrobat denedim mevcut kurulu olanı kaldırmayı denedim ama yine aynı hata, diğer programlarda sıkıntı yok sadece acrobatta
help me!!! please :)