Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afganistan/Kabul'de iş imkanı

Dieux

🌱Yeni Üye🌱
Afganistan/Kabul'de yeni kurulacak olan şirketimiz için grafikerler ve bilgisayar programcıları aranmaktadır. Kalacak yer, yemek, ulaşım ve güvenlik şirketimiz tarafından karşılanacaktır. Başvurularınız için bora.ertekin@gmail.com adresine Cvlerinizi gönderebilirsiniz. Son başvuru tarihi 20 Ağustos 2010

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben kabil'de 6 ay kaldım. güzel yer de catışmanın eksik olmadığı bi yer. tamam şu anda KBK komutanlığını biz devraldık ve Türklere yönelik bir eylem yapılmamakta ama her zaman ulaşım sırasında araçlar risk altında. Anlatılmayacak bir çok sorunu orda bizzat gördüm o nedenle önerdiğiniz ücret umarım insanların yaşamları ile ilgili tehlikelere yönelik önyargıları ortadan kaldıracak cinstendir. Bide 54 derece sıcaklıkta gündüzleri hiç de keyifli olmuyor dışarda olduğunuz zamanlar.

dagci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ücret ve iş detayları nelerdir.

Yeni emekli olmuş, matbaa - ambalaj konusunda uzman sayılırıım.
Orta düzeyde İngilizce ve az arapça da bilirim.
Mesaj yollarsanız iletişim bilgilerimi, cv'mi portfolyomu içeren web sitemin adresini yollarım.

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Grafik tasarım bölümü mezunu değilim fakat iyi derecede ps,corel draw,bir miktar illustrator,cinema 4d ve indesign kullanmaktayım toplam 2 yıl kadar tecrübem var çeşitli matbaa ve reklamcılarda çalıştım.Bulunduğum şehirden artık çok fazla bir beklentim kalmadı açıkçası ..Değerlendirmeyi düşünürseniz.

umitozcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canımızı sokaktamı bulduk oraya anca çürük grafiker bulursunuz sağlam adam gelmez:):)

Dieux

🌱Yeni Üye🌱
Afganistan/Kabul'de yeni kurulacak olan şirketimiz için grafikerler ve bilgisayar programcıları aranmaktadır. Kalacak yer, yemek, ulaşım ve güvenlik şirketimiz tarafından karşılanacaktır. Başvurularınız için ( bora.ertekin@gmail.com ) adresine Cvlerinizi gönderebilirsiniz. İşle ilgili bilgiler sözlü mülakat sırasında verilecektir. Son başvuru tarihi 15 Eylül 2010

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
İyi derecede photoshop,corel draw ve orta seviye indesgn,illustrator kullanmaktayım.Çeşitli matbaa ve reklamcılarda çalıştım.2-2,5 sene kadar iş deneyimim var.Düşünürseniz ve oguzhankaraman1@hotmail.com a mesaj gönderirseniz cvmi gönderebilirim.

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
İyi derecede photoshop,corel draw ve orta seviye indesgn,illustrator kullanmaktayım.Çeşitli matbaa ve reklamcılarda çalıştım.2-2,5 sene kadar iş deneyimim var.Düşünürseniz ve oguzhankaraman1@hotmail.com a mesaj gönderirseniz cvmi gönderebilirim.