Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş taslağı

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bi taslak hazırladım ama pek içime sinmedi... Üzerinde çalışıyorum.

Sizce neler katılabilir?..

sstosr6.jpg

Benzer konular

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmm kullandığın füme - koyu gri çok ara bir ton onun üzerinde biraz daha düşün derim bana.. görselde renk tonlama sorunu war . alttaki ağaçlar dekupe edilebilinir.. amacı anlamadım ayrıca yani termik santral hattı tamam havayı kirletiyo gibi gözüksekte bizim bi tlfn hattımız war ve ordan bizi arayabilirisnz diyorda.. neden arayalım? onu anlamadım. ( yada yorgunum 21. saatir bu pc nin başındayım kusura bakma).. bu hattı arayınca daha temiz bir çevre adına termik santral ne yapacak...

yani renklerden ve görselden başlamadan önce poster amacını ve mesajını tartışalım.. ama sade bir yaklışımın var onu sevdm. termik santralin eğer numarsi ise ve bunu tanıtmaya çalışıyorsa COCUKLAR ÖLMESIN gibi bir slogan bence uygun değil.. yok eğer termik santral karşıtı bir hat ise o zaman ok derim.. . dediğim gibi renk ve yerleşime girmedim ama slogan. ve metin bana ilk baktığımda hedefi vermedi..

samsun tabip odası burayı arayınmı diyor?

emeğine sağlık..

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmm kullandığın füme - koyu gri çok ara bir ton onun üzerinde biraz daha düşün derim bana.. görselde renk tonlama sorunu war . alttaki ağaçlar dekupe edilebilinir.. amacı anlamadım ayrıca yani termik santral hattı tamam havayı kirletiyo gibi gözüksekte bizim bi tlfn hattımız war ve ordan bizi arayabilirisnz diyorda.. neden arayalım? onu anlamadım. ( yada yorgunum 21. saatir bu pc nin başındayım kusura bakma).. bu hattı arayınca daha temiz bir çevre adına termik santral ne yapacak...

yani renklerden ve görselden başlamadan önce poster amacını ve mesajını tartışalım.. ama sade bir yaklışımın var onu sevdm. termik santralin eğer numarsi ise ve bunu tanıtmaya çalışıyorsa COCUKLAR ÖLMESIN gibi bir slogan bence uygun değil.. yok eğer termik santral karşıtı bir hat ise o zaman ok derim.. . dediğim gibi renk ve yerleşime girmedim ama slogan. ve metin bana ilk baktığımda hedefi vermedi..

samsun tabip odası burayı arayınmı diyor?

emeğine sağlık..

Öncelikle yapıcı yaklaşımın için teşekkür ederim. Slogan ve telefonlar tamamen samsun tabip odası tarafından verildi. bana sadece dizaynı yapmam kalıyor. Bu mobil santral karşıtı bir afiş. Numara henüz verilmedi ama oraya bi numara konulacak. Sanırım isteneni verecek bir şekil düzenleyemedim sanırım biraz daha uğraşmalıyım. Teşekkürler.

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
sadece bir şeye kafam takıldı , yaprağı çizmek yerine gerçek kuru yaprak fotoğrafı koysan daha iyi olurdu,

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk çalışman 2. sine nazaran çok daha iyi
renkler kullanılan resim yazıların yerleşimi daha iyi
ancak başka bir yaprak görseli yerleştirmelisin bence..

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fakültedeyken bizim hocalar hep şunu derdi "söylediğini gösterme, gösterdiğini söyleme" bu çok önemli bir kural yani hem yapraklar solmasın hemde solmuş yaprak fotoğrafı gereksiz ve boşuna bi çaba. o olayı başka şekilde anlatabilirdin. aynı şeyi iki defa söylemiş oluyorsun, bir bakıma bu durum aslında reklama maruz kalan insanları anlayışsız, aptal yerine koymaktır. hem yazıyla hem görselle anlatınca....

diğer taraftan evet mesajda bir belirsizlik var. diğer taraftan termik santralin fotoğrafının hepsini değilde mesela bacasın falan koysan sadece daha mı iyi olurdu sanki...