Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afm inş. san. ltd. şti. logosu

lokman_reklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.lokmanreklam.com
lokmanreklamol1.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın lokman_reklam :
Lütfen konu başlığını değiştirin aksi halde kurallara uyulmadığı için konunuz kilitlenecektir.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Değiştirildi. Birde Volkan TEKİN abim olur kendisi. Ben Gökhan TEKİN ;)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sonunda Tekin benzerliğinin nereden geldiğini öğrendim :D
Logo hakkında çevredeki yeşil çizginin kaldırılması taraftarıyım. Gereksiz bir fazlalık. Kullanılan renkler alakasız kaçmış. Yeşil ile kırmızı tonu! Karekteristik bir logo çalışılması işin kilit noktasıdır. Bu logoda ben bir karekter göremedim. Üzgünüm ama olmamış :hmm2:

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
ufak tefek değişikliklerle daha iyi olacağı ümidindeyim

fikir vermesi açısından affına sığınarak ekledim

lokmanreklamol1ds3.jpg

kolay gelsin

iyi çalışmalar...

nirvana33

🌱Yeni Üye🌱
selamlar.Bir logonun amacına uygun olup olmadığını yazıyı kapattığımızdada hangi sektöre gönderme yaptığını anlamamızdır.yazıyı kapattığımda biraz zorluk çekiyorum son bir elden geçirilse daha iyi olacağını düşünüyorum.

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar.Bir logonun amacına uygun olup olmadığını yazıyı kapattığımızdada hangi sektöre gönderme yaptığını anlamamızdır.yazıyı kapattığımda biraz zorluk çekiyorum son bir elden geçirilse daha iyi olacağını düşünüyorum.

bu konuda sana katılmıyorum... tamam logo dediğin sektörü çağrıştırmalı ama illede öyle olacak diye bi kaide yok...mesela arçelik logosunda arçeliğin üzerini kapat logonun beyaz eşya sektörüne hitap ettiğini kimse söyleyemez (bunun gibi birçok örnek var) tam aksine logonun şirketle özdeşleşmesi lazım...

Logoya gelince
yeşil renk fazlalık olmuş bence
AFM yazısına gelince üzerinde çalış derim ben. Emin ol daha farklı çalışmalar çıkacaktır ortaya...

nirvana33

🌱Yeni Üye🌱
slm.evet ama arçeliğin ilk logosundan bugüne kadarki değişimi gözden geçirmeni tavsiye ederim.önceleri gayet belliydi sonra insanların zihninde oturması beklendi.sonrada değişiklik sadeleştirme yönünde yapıldı.UZUN YILLAR YAPILAN REKLAMLAR VE TANITIMLAR SONRASINDA.aynı şey değil yani