Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afrodizyak afişi

bereketim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bitkizane.com
arkadaşlar profosyonel değilim ama yorumlarınızı bekliyorum.
ürün cinsel güç artırıcı bir ürün

Benzer konular

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Devir göstergesi ile heralde performans artışını simgelemek istediniz. Bende daha çok motor yağı yada o tarz bi etki yarattı. Ben senin yorumunu merak ediyorum esas...

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Devir göstergesi ile heralde performans artışını simgelemek istediniz. Bende daha çok motor yağı yada o tarz bi etki yarattı. Ben senin yorumunu merak ediyorum esas...

katılmamak elde değil. amacına ulaşır umarım. eline sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
prof. değilim söylemin üzerine iyi bir çalışma olarak görüyorum ama prof. arenada çok daha akıllıca ve dikkat çekebilecek şekilde tanıtımı yapılabilecek bi ürün başarılar dilerim...

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
hız ve güç sembolü olarak kullandım yani düşündüm diyelim :D

Diyelimki bu ürün çıkacak piyasaya, sanayi sitelerinde mi satılacak? :emo1:
Mantık kurmak bu işin en temel başlangıçı. kendine şu soruyu sor.
Ben bu ürünü alacak olsam, bu ambalaj tasarımı beni çeker mi?
Çeker mi sence?

bereketim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bitkizane.com
haklısın fikirlerine değer veriyorum daha değişik bişeyler yapsam galiba daha ii olacak :D
ama bide şöyle düşünürsek erkekler için en önemli güç simgelerinden biri arabann gücü yani gösterge diyemezmiyiz ???

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
şimdi tasarım yorumuna başlamadan önce, dil bilgisi mühim :) soru eki "mi" ayrı yazılır, yani "HAZIR MISINIZ?" şeklinde olması gerekiyor..

"xavalon" arkadaşıma katılıyorum elbet de, o hız göstergesi bence çok uygun değil, gönderme yapmak isteyebilirsin elbet de o gösterge pek de yakışır bir gönderme değil yahu :) onun yerine background da alevler kullansaydın, ateşli geceleri, kızışmayı cart ı curt u anlatır desteklerdi olayını, birde kırmızı güzel bir renktir daha etkin kullanmanı tavsiye ederim, hafif turuncu/sarı gibi bişi ile karıştırabilirsen daha hoş duracaktır eminim..

3-4 farklı font kullanmana hiç gerek yok aslında, maksimum 2 farklı font kullan daha temiz dursun afiş, vurgular arası farkı renk tonu ve font size ile halledebilirsin.. düzenlediğin afişini yollarsan, yeni yorumlarla karşına çıkabiliriz :)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Gonderme benim hosuma gitti aslinda. Cok da basarili buldum ama biraz daha one cikmasi, desteklenmesi gerekiyo. Cok fazla obje var. Gonderme bunlarin arasinda kaybolmus zaten.

gates

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım emeğine sağlık. Yanlış anlaşılma olmasın olaya biraz esprili yaklaşmak istedim. Eğer bu konuda rahatsız olursanız silelim. Kib

afro22pz4copyjg4.jpg