Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effect ödevim için yardım çok önemli!

ercanturkmen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ercanturkmen.com
Arkadaşlar slm ben Esra Üniversitede bir ödev verdiler ae ile ilgili ben pek iyi değilim bu konularda. 2 dakikalık bir videoya bazı effectler yapılacak. Mesele videoda otnayan çocuğun elinde bir ışın topu varmış gibi bişey olacak. Lütfen yadım edin yoksa dersten kalıcam.

msn:****************

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hangi üni?

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bravo!
2:cool: Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.

34-) Forumda sorulan sorulara özelden yardım istenmesi, haberleşme programları (m s n , e posta vb…) ile şahsi yardım teklif edilmesi ya da istenmesi yasaktır. Eğer açmış olduğunuz başlıkta bu gibi bir durum var ise ya da böyle bir mesajla cevap verilen mesajlar var ise yöneticiler tarafından kullanıcılar bilgilendirmeksizin mesaj içeriği değiştirilir. Bu gibi kural ihlali yapan üyeye uygulanacak yaptırım ise grafikerler.net yönetiminin inisiyatifine kalmıştır.

İhmaller doğrultusunda kalıcaksınız gibi görünüyor.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Araştırıp iyi yada kötü kendi emeğinle ortaya birşeyler çıkarman ve aldığın o notu hak etmen bence dersi geçmekten daha önemli!Hocalarından da yardım isteyebilirsin gerekli ilgiyi zaten gösteriyorlar.kolay gelsin...

o z a N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.htm3d.com
Bu konularda pek iyi değilim demişsin ama, grafik animasyonu bu konularda iyi olmak için okuyorsundur :)

Konumuza dönelim.

İstediğin şey çok teferruatlı. Malesef iki tuşa basmakla yapılmıyor. Grafikerler.net te after effects alev topu yapımı diye arattır derim. Eğer yoksa internet ortamında arattırırsan bununla ilgili tutorial bulabilirsin. Bol şans :)

Dip not: Türkçe video bulman şuan için zor. (bildiğim bi site vardı, şuan bakımda)
Resimli anlatım olarak arattır.

safa_acar2850

🌱Yeni Üye🌱
aslında çok basit bir iş tek tek frame lerle yapacaksın ama tutorial den daha kolay anlarsın

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardım alabileceğin siteler var bizdende alabilirsin yanlız eğitim videosu olarak sana link verecem bunları izle inglizcedir zaten pek inglizceye gerek yok görseldir.
VideoCopilot.net Video Tutorials & Post Production
buda ikincisi.
VideoCopilot.net Video Tutorials & Post Production
watch basıp izlersin projectte videonun hazırlanması için gerekli olan dökümanları indireblirsin.
bu sitenin amacı insanlara yardım etmek bu yüzden bişeyler öğrenmek istiyorsanız işinizin başkalarına yaptırmayın bütün uygulamalrı kendiniz yapın video çekimlerinizi ve flame çalışmlarınıda kendiniz yapın.

al_muallim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
track motionla yapabilirsin, videocopilot.net sitesinde dersler var , ordan yapabilirsin,