Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effects te çıkış alma

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar after da tamamen pal 720*576 çalısıyorum.proje ayarlarımı ona göre yapıyorum pal video yada fotograf çalışıyorum.çıkışı da pal 720*576 almam lazım. çıkış almak için direkt export menüsünden avi yi seçip aynı ayarlardan çıkış alıyorum ama. görüntüde kırılmalar oluyor. orjinali ile aynı kalteyi almam lazım ne yapmalıyım

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
koca sitede yardımcı olabilecek-anlayan- bir kişi yok mu????????

xxx-3x

🌱Yeni Üye🌱
merhaba öncelikle kaliteli çıkış almak istiyorsan export fazla işini görmez.bunun için edit menüsünden add render quie diye bir seçenek var onunla al.ona tıkla zaman çizelgesinden best ayarlar felan yazar oraya tıkla ve h264 formatını sec çalışmada ses dosyası kullandıysan o ekranda audio output secenegini aktif et ondan sonra losses ayarlarını yap ve nereye kaydedecegini yine zaman çizelgesine görürsün kompozisyonun ismini yazar genelde isim vermediysen comp yazar ona tıkla ve pcde istedigin yere adınıda yazarak kayıt et.

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkurler dostum ama aradığım kalite o değil

xxx-3x

🌱Yeni Üye🌱
o zaman template olarak çıktı al.a dan zye herşeyi kalittesini vs. o bölümden ayarlarsınız.netteki projelerde bu şekilde çıktı alınıyor.

Bortener

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pal ve avi olarak birkaç deneme yaptım, default ayarlarla bu senin istediğin gibi
olmuyor. Bir hayli bozuk ve pikselleşme var. Render sonrası dosya boyutu da 355 MB oldu.
2nci deneme de bunu yine avi ve DVCPRO ile Pal olarak renderladım, kalite bir hayli arttı.
Dosya boyutu 43 MB'a indi.
Son deneme ise yine avi ama ayarları custom'a çektim, sıkıştırma için herhangi bir codec
kullanmadım. Dosya boyutu yine 355mb oldu ama görüntü her ikisinden de iyi oldu.

ilk render
maincompositionavisnaps.jpg

son render (kalite tatminkar)
maincomposition2avisnap.jpg

Sonuç; AVI DV PAL 48khz ile alınan sonuç iyi ve 43MB ebatla kullanılabilir.
Daha iyisi için avi PAL DV1/DV kullanılabilir ancak fark az ama dosya boyutu bir hayli fazla...