Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aftereffect teki 3d özellik

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Photoshopa ne zaman koyacaklar derken cs4 geldi ve bu özelliği kullanma şansını getirdi.

bu çalışmada sadece küçük deneme imkanı buldum. İstediğiniz layer'e x, y, z koordinatlarında istediğin hareketi yaptırabiliyorsunuz..

3dyikullanduvarmx.jpg

görüldüğü gibi gölgeler çok güzel yerleştirildi, diğer şartlarda bu kadar iyi olmaz, photoshopta...

rojhat22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten çok güzel bir özellik çalışmanda çok hoş olmuş eline sağlık

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Yorumun için çok teşekkürler, koca forumda yorum yazan yok bu ne biçim iş anlamadım, soran olmaz ise öğrenen hiç olmaz...

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalısaman da eksık yada kotu bır sey olsaydı yorumlar pesı pesıne sıralanırdı..bu sıtede herkes muthıs grafıker oldugundan yanı..;)

ps sever olarak ıyı bır eklentı olmus saol paylasımın ıcın dostum..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bunun cs4 te nasıl yapıldığını adım adım vya daha da iyisi benim için resimli bir şekilde yapabilir misin? Çok memnun olurum eğer böyle birşey yapabilirsen. Ayrıca yine :artipuan:'i hakkettin diye düşünüyorum. Yorum konusunda da senin yaptığın çalışmalara yorum yapacağıma emin olabilirsin. Herkes belli başlı kişilerin çalışmalarına yorum yazıyor. Ben bunu görüyorum uzun zamandır. Ben elimden geldiği kadarı ile çoğu çalışmayı yorumlamaya çalışıyorum. Sen de benim yaptığımı yap bence.

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
teşekkürler..

arkadaşım istediğin dersi ekledim photoshop dersleri kısmına

killer_rabbit

🌱Yeni Üye🌱
Abicim Cs4 Te Yazdığım Yazıyı 3d LAyer Olarak Ayarlıyorum İstediğim Gibi Döndürüyorum vs. Ama O YAzıya Derinliği NAsıl Veriyoruz 3D Olayını Yani?

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
3d olayını ders olarak ekledim
diğer konularıma bakarsanız bula bilirsiniz