Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

agelina jolie 2

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
Sitede geziniyodum Angelina Jolie hayranlarını görmek hoşuma gitti bende kendi çalışmamıda eklemek istedim
angelinajoliebw4872jx1.jpg
angelinajoliebw4872bh4.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Eklemek istemişsiniz ancak eklememişsiniz çalışmanızı...

lastmonth

🌱Yeni Üye🌱
Bir önceki Angelina Jolie çiziminden çok daha iyi olmuş.Eline sağlık.Çalişmalarının devamını diliyorum.

GRAFF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışman harika olmus basarılarının devamını dılerım!

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık güzel çalışma

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb. forumu inceliyordumda süper bir çizim olmuş. nasıl çiziliyor bu tür çizimler. birazda bilgi verirseniz sevinirim

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle teşekkür ederim.nasıl çizildiğine gelince illüstrator programı kullanıyorsan eğer seçili noktalara toolbar üzerinde bulunan mesh aracıyla renk ve tonlarını vererek yapıyoruz.en azından ben öyle yapıyorum :) açıkçası illustrator programına çok hakim değilim sadece mesh kullanmayı biliyorum biraz.eğer çeşitli kitaplardan ve sitelerden de yardım alırsan senin için daha yararlı olur arkadaşım.

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben yeni başladım illustrator öğrenmeye. ama mesh aracını arka plan hazırlmada kullanıyorum. gerçi o resmi çizmede nasıl kullanılacak anlayamadım. ama çizen kişi çok süper yapmış çalışmasını

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
çizen kişi benim zaten :D böyle bi işi yapmak için yüzlerce mesh vermen gerekiyo belkide bin.arka plan dediğin en fazla 10-15 parçadır.burda sadece dudağın alt kısmında o kadar vardır.pen aracıyla yapmak istediğin bölgeyi belirleyip ondan sonra mesh veriyosun.ayrıca her noktaylada ayrı ayrı oynaman gerekebiliyo.eğer kendin öğreniyorsan mutlaka destek almak gerekir.3 boyutlu cisimler çizmek için en ideal programda 3Ds Max'tir.merakın varsa böyle şeylere tavsiye ederim

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel olmuş eline sağlık. biraz daha uğraşınca çok daha iyi olacaktır. kolay gelsin.

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3Ds Max programını duymuştum ama zor oldunu biliyorum. yeni başladım ve kendi kendime forumlar sayesinde öğrenmeye çalışıyorumda böyle çizimler gerçekten hoşuma gidiyor. freehanddede çizim yapıyordum. yani bir çizgi film karakterini alıp kopya kağıdı varmış üzerinden geçiyodum. hani kendimce vektörele çeviriyordum. illustratordada tekniklerini bilmek lazım. birde mesh olayında opacity ayarlanabilirmi? bunu öğrensem belki bişeyler çizebilirim

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
opacity yalnızca penlediğin bölgenin tümüne verilebiliyor.tek tek noktalara veremezsin renk paletinden seçmen gerek

berrak_nurr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki bu çizim yapılırken resimin üzerindenmi çizmek lazım. yani resim üzerinde kopya kağıdı varmış gibimi olmalı?

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
resimden bir tanede kopya alırsın bi resmin üzerinde kopya kağıdı gibi kullanıp çizerken diğerindende damlalık aracıyla tonlarını alabilirsin