Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

agid bülteni

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Genel olarak şık olmuş...Elinize sağlık.

İki gözlemim var; bazı sayfalarda yazıları kocaman kutular içine hapsetmişsiniz, bence buna gerek yok, ayrıca bir sayfada siyah zemin üstüne beyaz metin kullanmışsınız, baskı açısından risklidir... kullanılan kağıt gramajı ince ise (80gr) koyu zemin sırt verebilir (arka sayfalara yansır)...

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel olarak şık olmuş...Elinize sağlık.

İki gözlemim var; bazı sayfalarda yazıları kocaman kutular içine hapsetmişsiniz, bence buna gerek yok, ayrıca bir sayfada siyah zemin üstüne beyaz metin kullanmışsınız, baskı açısından risklidir... kullanılan kağıt gramajı ince ise (80gr) koyu zemin sırt verebilir (arka sayfalara yansır)...

kutular konusunda bültenin böyle genel bir konsepti olsun dedik, sayfa üstünde de fena durmadı hani. 135 gr'a bastık, matbaada siyah zeminlerde bir sıkıntı olmadı. sadece siyah üstüne kırmızı başlıklar biraz sorunlu oldu.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Genel olarak güzel olmuş.

Eleştirilerim ise şunlar.
Sayfa sonları ve satır hizalamaları sorunlu gibi. Yazıların sonlarını bir düzene sokmak için hiç zahmete girmemişsiniz. Boşluk kullanmayı ben de severim ama boşlukları düzensiz kullanmışsınız.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel olarak güzel olmuş.

Eleştirilerim ise şunlar.
Sayfa sonları ve satır hizalamaları sorunlu gibi. Yazıların sonlarını bir düzene sokmak için hiç zahmete girmemişsiniz. Boşluk kullanmayı ben de severim ama boşlukları düzensiz kullanmışsınız.

zahmete girmekten ziyade indesign'ın o konudaki özelliklerini hiç test etme fırsatım olmamasından kaynaklı. ama tabi ki estetik açısından çok önemli bir konu. bir dahaki sayıya o problemimizi çözmüş olacağız inşallah, teşekkür ederim.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
zahmete girmekten ziyade indesign'ın o konudaki özelliklerini hiç test etme fırsatım olmamasından kaynaklı. ama tabi ki estetik açısından çok önemli bir konu. bir dahaki sayıya o problemimizi çözmüş olacağız inşallah, teşekkür ederim.

InDesign konusunda, isterseniz, tecrübelerimizi karşılıklı paylaşabiliriz.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık genel olarak güzel çalışma... arkadaşlara katılıyorum, bir kaç nokta dışında gayet güzel...