Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AI CS4 kapanma sorunları.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
AI CS4 çıktığından beri kullanıyorum ve ciddi anlamda olgunlaşmış ve baskı öncesi hazırlık konusunda da oldukça gelişmiş bir sürüm. Fakat bu sürüm çoğu zaman ağır dökümanlarla çalışırken çöküyor. CS3'te de buna benzer sorunlar yaşıyordum ama CS4 kadar stabil olarak nitelendirdiğim sürümde de bu çökmelerle karşılaşınca aklıma takıldı... AI CS4 kullanan arkadaşlar ne kadar sıklıkla çökmelerle karşılaşıyor?

AICS4 Sürüm 14.0.0
WinXP Pro
3 gb ram
vs.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sıklıkla yaşıyorum. Print veya save esnasında artmakta.
win xp Pro
9600 Quad-core Processor
2,31 Ghz. 3,50 Gb Ram

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
AI CS4 için bir yama, servis paket ya da güncellenme de yayınlanmadı. PS CS3'te de yüklü dosyalarla çalışırken aynı çökmelerle karşılaşıyorum. Bellek yönetimi ile ilgili ciddi sıkıntıları var Adobe yazılımlarının sanırım.

MacOSX tarafında durum nedir? Var mı mekçi arkadaşlar aynı dertten muzdarip olan?

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
MAC OSX tarafında 3 GB 667 Mhz ram ile hiç sorun yok, Windows 7 tarafında bazen çakılıyor.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bende de çökme oluyor genelde bir resim atarken yapabiliyor ve ya arkadaşın da dediği gibi kaydederken sorun yaşayabiliyorum. yam işi tamamlıyorum çat gidiyo program kafayı yiyorum:)

eneserol

🌱Yeni Üye🌱
konu biraz eski hortlatmış gibi olacam ama çözüm bulunabildi mi bu kapanma problemine ben MAC OS kullanıyorum illustrator CS5 de de aynı problemleri yaşıyorum tam kaydetme sırasında program birden çöküyor :(