Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ai,eps,cdr vsss gösterici var mı?

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya uygun gördüm yukarıdkai formatları asıl programlarıyla açmadan kısa ön izlenimini gösteren program var mı arkadaşlar

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya uygun gördüm yukarıdkai formatları asıl programlarıyla açmadan kısa ön izlenimini gösteren program var mı arkadaşlar

.cdr'yi bilmem ama Adobe Bridge ile birçok formatın ön izlemesini görebilirsiniz.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Bridge tüm CDR hariç, nerdeyse her uzantıyı ön izleme olarak gösterir, "ai, tif, eps, idd, pdf"... Eğer mac kullanıyorsanız, Zaten dosya sistemi tüm dosyaların ön izlemesini gösterir durumdadır. Açılan pencere de, CMD+1 yaparsanız, uzantısına baktığınız program eğer sistemde yüklüyse küçük resim olarak görünür. Çok sayfalı pdf lerin yanlarında sağa sola ok işaretleri bulunmaktadır. bunlarla ön izlemende durumundayken bile sayfaları çevirebilirsiniz... Ancak PC de çalışan Bridge her uzantıyı gösteremiyor olabilir. Onu bilemiyorum.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
işe yarayıp yaramadığından emin değilim. xp de çalışıyordu. win7 de çalışırmı bilmiyorum.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bridge ile adobe photoshop, illustrator ve indesign i görüntülersin.
win7 kullanırsan pdf-cdr görüntülersin.
eps için çözüm var mı bilemedim.

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
bendeki ai de ne varsa onu göstermiyor başka ai lerde gösterdi sanırım kayıt formatı yada dosya boyutundn kaynaklanıyor olabilir artık