Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aids

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
99831171.png

İlginç Bir Tıkanma Sonucu Ortaya Çıkan iş?

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
kan resminin çözünürlüğü biraz düşük olmuş..bir de sloganın altındaki görsellerle slogan karışmış biraz direk algılanmıo..emeğine sağlık..başarılar..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Buradaki asıl konu cinsellik değil aslında... kan bağışı. Korkarım sadece yazılardan belli oluyor bu. Amacın dışına çıkmış kullandığınız görseller. "Kanınızdaki" ve "Başkalarına da" şeklinde yazılmalıydı iki kelime. Ellerinize sağlık.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
kan resminin çözünürlüğü biraz düşük olmuş..bir de sloganın altındaki görsellerle slogan karışmış biraz direk algılanmıo..emeğine sağlık..başarılar..

Çalışma kolaj olmak zorundaydı oı yüzden bu kadar kararsız kaldım.. :( vizemdi valla görsel bulamadım o kan için başka o kadar kısa zamanda o yüzden böyle oldu malesef.. :( Bugun yaptım valla.. :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma kolaj olmak zorundaydı oı yüzden bu kadar kararsız kaldım.. :( vizemdi valla görsel bulamadım o kan için başka o kadar kısa zamanda o yüzden böyle oldu malesef.. :( Bugun yaptım valla.. :)

anladım hak veriorum sana vize telaşını bilirim:)ama slogan işte ön plana çıkmamış altındaki görseller engellio belki biraz opacity ını düşürebilirdin yada sloganın altına resim koymayıp resimler için başka alternatif düşünebilirdin :)ama acele olmuş sende dedin:)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Sayfayı dikey tutup prezervatifi tam ortaya ters çevirip içini kırmızı yapıp ucundanda kan damlatıp aşşağı sloganı yazabilirdin. Kolajda olsa harferi daha düzgün kesip kullanabilirdin.

Kolay gesin

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben burdaydım :D
Siz yoktunuz :)

walla sabah ağlıyordum sınavdayken kimi gördüysem sitede ağladım.. Aids ve kolaj olunca ambale oldum birazcık bakındım hep çözümler tipografik veya fotograflarla yapılmıştı.. Şu bile son yarım saatte oldu.. Aptala baglıyorum vizelerde :S nefret sebebi..

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
walla sabah ağlıyordum sınavdayken kimi gördüysem sitede ağladım.. Aids ve kolaj olunca ambale oldum birazcık bakındım hep çözümler tipografik veya fotograflarla yapılmıştı.. Şu bile son yarım saatte oldu.. Aptala baglıyorum vizelerde nefret sebebi..

Ben kolajda sadelikten kazanırdım hep yani nüiversite falan okumadım.
Sadece 3 aylık bi atölye geçmişim var orda yapardık. Genelde hoca asardı :D
Sade düşünmeye çalış

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Hayır ama yaptıkları şu.. Vizeden 1 Hafta Önce (Geçen Hafta Cuma Günü)
*Vize'de kolaj yapıcaz; dergi, makas, yapıştırıcı getirin.
Bugun (Vize Başlamadan 5 Dk Önce )
*Konu Aids; elinizdeki dergiden kolay yapıcaksınız. 3 Saatiniz var.

Eh hal böle olunca elindeki aptal dergi sana sen aptal dergiye bakakalıyosun.. :S

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sayfayı dikey tutup prezervatifi tam ortaya ters çevirip içini kırmızı yapıp ucundanda kan damlatıp aşşağı sloganı yazabilirdin. Kolajda olsa harferi daha düzgün kesip kullanabilirdin.

Kolay gesin

Ama bundan yine kan verme çıkmaz... Cinselliğe bağlı bulaşmayı çok daha fazla kuvvetlendirir.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ama bundan yine kan verme çıkmaz... Cinselliğe bağlı bulaşmayı çok daha fazla kuvvetlendirir.

Ben sadece tasarımı düzenleme açısından söledim kan vermek çıkmaz tabi :)

Aslında bi kampanya vardı kalpten serum yapmşlardı kan damlıyordu bi öğrenci olarak kullanmak kolaj yapmak sıkıntı vermezdi sanırım. Hem başlığa uygun hem sadee yapabilseydin sanıırım 100 alırdın :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Keşke kampanyalı dergiden götürseydin:D daha not alınmış değil sanırım, eldeki imkanlar düşününce, biz önümüzde bol dökuman konuşuyoz tabiii... sınav stresi de yok... bence karamsar olmayalım.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Keşke kampanyalı dergiden götürseydin:D daha not alınmış değil sanırım, eldeki imkanlar düşününce, biz önümüzde bol dökuman konuşuyoz tabiii... sınav stresi de yok... bence karamsar olmayalım.

dimi dimi.. :) Ah allah razı olsun! :D sinirden ağlicaktm ama nerdeyse resmen 2 saat boş boş oturdum.. :) sonrada bu artık bişe çıksın diye zorlayınca oldu ya aslında bizim bölümün en kötü yanında bişiler gelmeyince gelmiyor.. :)