Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradaki asıl konu cinsellik değil aslında... kan bağışı. Korkarım sadece yazılardan belli oluyor bu. Amacın dışına çıkmış kullandığınız görseller. "Kanınızdaki" ve "Başkalarına da" şeklinde yazılmalıydı iki kelime. Ellerinize sağlık.
Çalışma kolaj olmak zorundaydı oı yüzden bu kadar kararsız kaldım.. vizemdi valla görsel bulamadım o kan için başka o kadar kısa zamanda o yüzden böyle oldu malesef.. Bugun yaptım valla..
Çalışma kolaj olmak zorundaydı oı yüzden bu kadar kararsız kaldım.. vizemdi valla görsel bulamadım o kan için başka o kadar kısa zamanda o yüzden böyle oldu malesef.. Bugun yaptım valla..
anladım hak veriorum sana vize telaşını bilirimama slogan işte ön plana çıkmamış altındaki görseller engellio belki biraz opacity ını düşürebilirdin yada sloganın altına resim koymayıp resimler için başka alternatif düşünebilirdin ama acele olmuş sende dedin
Sayfayı dikey tutup prezervatifi tam ortaya ters çevirip içini kırmızı yapıp ucundanda kan damlatıp aşşağı sloganı yazabilirdin. Kolajda olsa harferi daha düzgün kesip kullanabilirdin.
Sayfayı dikey tutup prezervatifi tam ortaya ters çevirip içini kırmızı yapıp ucundanda kan damlatıp aşşağı sloganı yazabilirdin. Kolajda olsa harferi daha düzgün kesip kullanabilirdin.
walla sabah ağlıyordum sınavdayken kimi gördüysem sitede ağladım.. Aids ve kolaj olunca ambale oldum birazcık bakındım hep çözümler tipografik veya fotograflarla yapılmıştı.. Şu bile son yarım saatte oldu.. Aptala baglıyorum vizelerde :S nefret sebebi..
walla sabah ağlıyordum sınavdayken kimi gördüysem sitede ağladım.. Aids ve kolaj olunca ambale oldum birazcık bakındım hep çözümler tipografik veya fotograflarla yapılmıştı.. Şu bile son yarım saatte oldu.. Aptala baglıyorum vizelerde nefret sebebi..
Ben kolajda sadelikten kazanırdım hep yani nüiversite falan okumadım. Sadece 3 aylık bi atölye geçmişim var orda yapardık. Genelde hoca asardı Sade düşünmeye çalış
Hayır ama yaptıkları şu.. Vizeden 1 Hafta Önce (Geçen Hafta Cuma Günü) *Vize'de kolaj yapıcaz; dergi, makas, yapıştırıcı getirin. Bugun (Vize Başlamadan 5 Dk Önce ) *Konu Aids; elinizdeki dergiden kolay yapıcaksınız. 3 Saatiniz var.
Eh hal böle olunca elindeki aptal dergi sana sen aptal dergiye bakakalıyosun.. :S
Ben sadece tasarımı düzenleme açısından söledim kan vermek çıkmaz tabi
Aslında bi kampanya vardı kalpten serum yapmşlardı kan damlıyordu bi öğrenci olarak kullanmak kolaj yapmak sıkıntı vermezdi sanırım. Hem başlığa uygun hem sadee yapabilseydin sanıırım 100 alırdın
Aslında bi kampanya vardı kalpten serum yapmşlardı kan damlıyordu bi öğrenci olarak kullanmak kolaj yapmak sıkıntı vermezdi sanırım. Hem başlığa uygun hem sadee yapabilseydin sanıırım 100 alırdın
Keşke kampanyalı dergiden götürseydin daha not alınmış değil sanırım, eldeki imkanlar düşününce, biz önümüzde bol dökuman konuşuyoz tabiii... sınav stresi de yok... bence karamsar olmayalım.
Keşke kampanyalı dergiden götürseydin daha not alınmış değil sanırım, eldeki imkanlar düşününce, biz önümüzde bol dökuman konuşuyoz tabiii... sınav stresi de yok... bence karamsar olmayalım.
dimi dimi.. Ah allah razı olsun! sinirden ağlicaktm ama nerdeyse resmen 2 saat boş boş oturdum.. sonrada bu artık bişe çıksın diye zorlayınca oldu ya aslında bizim bölümün en kötü yanında bişiler gelmeyince gelmiyor..