Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajansa yaptığım kart

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ellerine sağlık , bir ajansa göre bence çok kalabalık. Biraz daha sade çalışırsan daha şık durabilir.

Incognito1406

🌱Yeni Üye🌱
sağ taraftaki bayrak gbi katlanarak gelen kısım için beni bilgilendiirmisin nasıl yapıldığı hakkında ben yeniyim bu işte

cadolosun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir ajansa kartvizit çalışması yapacaksanız bence önce "kreativ" mi "creativ" mi işler yapacak ona karar vermelisiniz. bence bu işi olduğu gibi shift+delet yapın.

ıyı calışmalar

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
creative kullanılmasına şiddetle karşıyım, türkçe kelime kullanmanız daha hoş olur, zaten bir grafikerin türkçeside güzel olmalıdır.

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o ajans bu kartı kullanırsa batar...

erturkmen

🌱Yeni Üye🌱
Çok fazla renk var .Boyutlardada bir uyum göremiyorum. Kolay gelsin

volkanbilgili

🌱Yeni Üye🌱
Kartın ön kısmında arkadaki yazıları çekiştirmek yerine orjinaliyle bıraksaydın bence daha güzel olurdu ama buda güzel yani. Başarılı olmuş (Y)

yunusyosma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka yüzde kenarda cmyk renklerle bir geçiş var sanırım fakat kesecek olan vatandaşın 1mm kaydırmasıyla o çerçeveler hiç güzel görünmeyecektir bu şekilde kullanmasan daha iyi olur. Solda reklam, tanıtım, grafik diye aşağı inen liste logo ve alttaki çizgiye ortalansa daha hoş olabilir, medya yazısı soldan hizalı değil gibi duruyor ve oradaki yazıların yüksekliği eşit değil hoş olmamış ve flama gibi aşağı inen kısımda ise grafik yazısında i değil ı kullanılmış.. Ajans için sanırım yeterli olmayan bi çalışma , emeğine sağlık. birde ön yüzde 3d duran logoda ba nın kesiştiği yerde bi anormallik var gibi duruyor a nın açıından öyle görünüyor sanırım ama gözüme hoş gelmedi