Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajanslara süblimasyon baskı yapan var mı? - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kdemirtash

🌱Yeni Üye🌱
Ajanslara süblimasyon baskı yapan var mı?

İşin teslim alınacağı şehir: Türkiye Geneli

Maliyet: -

Tasarım: Hariç

İşin teslim edilme süresi: 1-2 Gün

İşle ilgili açıklama: Arkadaşlar merhabalar. Ağırlıkla kişiye özel hediyeler üreten bir firmayız. Fakat bizim hediyeler standart süblimasyon ürünleri değil de biraz daha el emeği, göz nuru dediğimiz cinste özel tasarımlar.

Şu anda şöyle bir sorun yaşıyorum. Müşteri istekleri doğrultusunda bazen hediyeler içerisine sihirli kupa, baskılı yastık, baskılı t-shirt gibi ürünler eklememiz gerekiyor. Bunları süblimasyon sistemimiz olmadığından diğer reklamcılara yaptırıyoruz ve müşteri fiyatına çok yakın fiyatlar alıyoruz. Bu da kar oranımızı oldukça düşürüyor. Müşteriye yapamıyoruz diyemiyoruz fakat süblimasyon sistemine para harcayacak kadar da bu yönde sipariş almıyoruz.

Bu sebeple parekende satış fiyatının hatırı sayılır derecede altında, ajans fiyatı veren ve sürekli çalışabileceğim organize süblümasyon baskı yapan bir şirket arıyorum.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

Aşağıdaki ürünlerde bir fiyat teklifi alabilir miyim?
(Tasarımı göndericem, baskı yapıp, paketleyip, kargolayacaksınız)
- Kupa
- Sihirli Kupa
- T-Shirt
- Tabak Baskı
- Plaket
- Yastık baskı
vb. ürünler

E-posta: kdemirtash@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
Alıntı Mesajın Faydaları | İlanınızın Kapatılması | E-ticaret Nedir?​

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.
Wu7OU.png
FQSh.png
K0lpB.png
wE9ik.png

ALNSLHN

🌱Yeni Üye🌱
Bu işi yapabiliriz...fiyatlar için ürünlere göre fiyat veriyoruz genelde..tshırt,yastık,telefon kapağı,ve tek seferde yapılacak diğer baskılar için iş başı 7 tl alıyoruz ..küçük baskı işleri için adede göre fiyat değişiyormesela 3 cm 5 cm magnet için 20 adetlik bir baskı 7 tl oluyor
iyi çalışmalar

GRP Dijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar eğer bana ulaşırsanız sıze en kaliteli ve en hesaplı teklifi vereceğimden emin olabilirsiniz.

uzman sublime

🌱Yeni Üye🌱
sublimasyon konusunda her türlü eğitim ve destek veririm hoşçakalın 0551 108 73 77

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
bütün süblimasyon firmalarını bir araya getiren bir internet sitesi var.

hediyealmarehberi.com bu bütün baskıcı hediyeleri bir araya toplayan bir internet sitesi.

2013 yılında açılmış konuuyu tekrar hortlattığınız için tebrik ediyorum. Bu başlığı çok aramış olmalısınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...