Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akromet

xrugzox

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilk defa böyle bir çalışma yapıyorum, bu katalog baskıya verilecek sizce nasıl olmuş daha ii olması için neler yapabilirim yada neleri değiştirmeliyim saygılar
rq03.jpg

resimmmmmmmmmmmm

neden yüklediğim resim görünmüyor?

rq03.jpg

evet zorda olsa resmi yükledim yorumlarınızı bekliyorummm

Moderatör tarafında düzenlendi:

wolf89

🌱Yeni Üye🌱
AKROMET yazısının altında kalan diğer yazı sol tarafa çok yaklaşmış ve yazının ortasında kalan 'KROM METAL' kısmı arka fonun parlak kısmına gelmiş ve net okunmuyor,ALÜMİNYUM KROM METAL SAN. VE TİC. yazısını biraz sağa çekip renk tonunu hafif koyulaştırırsanız daha hoş olacağı düşüncesindeyim,onun dışındaki tasarımlar gayet güzel,elinize sağlık...

xrugzox

🌱Yeni Üye🌱
wolf89 arkadaşım ilginiz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.evet dediklerinize dikkat ettim haklısınız onlar üzerinde oynama yapacağım saygılar

vivalavidaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
- Kimi yerde "ğ" ve "ş" ler yerini "g" ve "s"ye bırakmış. Baskı öncesi bunlar sizin dışınızdaki biri tarafından mutlaka kontrol edilmeli.

- Akromet'in altındaki yazının okunurluğu sıfır. Rengi ve konumu değiştirilmeli.

- Üst ve alttaki görseller tasarımı tam olarak boğmuş.

- Soldaki metalimsi şey nedir? Ne işe yarar ve neden orada duruyor, bence kaldırılması uygun olur.

Kolay gelsin.

xrugzox

🌱Yeni Üye🌱
- Kimi yerde "ğ" ve "ş" ler yerini "g" ve "s"ye bırakmış. Baskı öncesi bunlar sizin dışınızdaki biri tarafından mutlaka kontrol edilmeli.

- Akromet'in altındaki yazının okunurluğu sıfır. Rengi ve konumu değiştirilmeli.

- Üst ve alttaki görseller tasarımı tam olarak boğmuş.

- Soldaki metalimsi şey nedir? Ne işe yarar ve neden orada duruyor, bence kaldırılması uygun olur.

Kolay gelsin.

Soldaki metalimsi şey asıl iştigal konumuz onları imalat ve montaj yapıyoruz zaten yani katalog da onun için yapılıyor...yorumunuz için tesekkürler...