Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aksaraydaki Firmamıza yetiştirilmek Üzere Stajyer Arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

onurist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba , ilanınızla ilgileniyorum

bLaCkdi3

🌱Yeni Üye🌱
mrb. bu işi seven ve kendimi geliştirmek için elimden yapacağıma inanıyorum ilgilenirseniz sevinirim...

comagen

🌱Yeni Üye🌱
Böyle bir ilan gördüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur . Bana Uzak düşüyoo

Kanes Yayınlarının yürütmekte olduğu projelere destek olacak yeni fikirler sunabilecek ,İstanbul/Kadıköy deki Ofisimizde calisacak Grafik-Tasarım bölümü stajyeri arkadaslar arıyoruz.
Ideal adayların asagidaki özelliklere sahip olması beklenmektedir; Ayrıca yanlarında çalışma örnekleri getirmeleri tercih edilir.

- Photoshop kullanabilen- Adobe indesing ya da reehand
- e-ticarete ilgi duyan
- MS Office programları kullanabilen- Kitap mizanpajı yapabilen
- En az lise mezunu, Universite ogrencisi, Master ogrencisi veya yeni mezun.
- Yeniliğe açık
- Azimli
- Takım çalışmasına uyumlu
- Iletisimi kuvvetli

İşveren temsilcisi: Kaan Alptekin tel : 0554 736 9272 msn alptekinkaan@hotmail.com

evrenc77

🌱Yeni Üye🌱
-Yakın bir süre sonra İstanbul'a taşınacağım.
-Adobe Illustrator , Adobe Photoshop , Adobe InDesign , Adobe Dreamweaver , Adobe Flash..Seviye olarak iyi derece..
-Penguen Ajans - İnternet Sorumlusu
Üçsan Gıda Ltd Şti. - Program Sorumlusu
-Kurumsal kimlik , Film posteri yapımı , Dergi yapımı , Web Tasarımı , Hareketli Animasyon
-Bilgeadam Üstün Başarı Sertifikası , Adobe Katılım Sertifikası , Bilgeadam Katılım Sertifikası.
- evrencantepe77@hotmail.com
0532 452 49 87

yakamoz002

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.rehber68.com
arkadaşlar Firmamız İstanbulda Değil İstanbul için lütfen yazmayın İç Anadalu 68 Kodlu Aksaray İli

seynep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evrenc çalışmaların guzelmiş beğendim

AhmetKUL

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben AhmetKUL kendımı egıtmek ıstıyorum suan bılgeadam kurumununogrencısıyım akabınde ogrenımım bıtttıkten sonra mımarsınan grafıkerlık bolumunede hazırlık yapmayı planlıyorum zaman gıbı bı problemım yok ayrıca bu ısı cok sevıyorum askerlıgımı nısan ayında yapılacak olan oss de aöf e gırerek uzatmayı dusunuyorum bana ulasmak ıstersenız 538 255 11 74 veya ahmetkul@hotmail.de adresınden bana ulasabılırsınız

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kursu bitirdim fakat iş deneyimim yok deneyim sahibi olmak ve kendimi geliştirmek adına iş ilanınızla ilgileniyorum..Sema Yıldırım..semamfb@hotmail.com

Ahmet-Can

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu işi pek fazla bilmiyorm ama öğrenmek için her yolu deniyorum yardımcı olursanız çok iyi olur.

gladyo

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben ismim selçuk yılmaz istanbul arel üniversitesi basım yayın okuyorum kendimi geliştirmek istiyorum

mail adres:kaderimsin_199@hotmail.com

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İsmim Sema ..kendimi geliştirmek adına ilanınızla ilgileniyorum..semamfb@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz bana (Bağcılar)

eminekeleş

🌱Yeni Üye🌱
ben istanbul küçükçekmeceye yakın bir yerde stajyerlik yapmak istiyorum photoshop ve corel kullanıyorum cevap yazarsanız sevinirim numarada bırakın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...