merhaba arkadaşlar, bi logo tasarımı yaptım. Görüşlerinizi bekliyorum. 1. 2.
O ozki 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 18 May 2010 #1 merhaba arkadaşlar, bi logo tasarımı yaptım. Görüşlerinizi bekliyorum. 1. 2.
cero 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Eyl 2009 Mesajlar 76 Tepkime puanı 2 18 May 2010 #2 1.Çalışma Daha Çok İlgi Çekiyor. Amaca Uygun Yapılmış. Başarılar...
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 18 May 2010 #4 Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var...
Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var...
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 18 May 2010 #5 aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorrum.
aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorrum.
escoder ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Tem 2009 Mesajlar 225 Tepkime puanı 4 19 May 2010 #6 aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum onun dısında gayet guzel
aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum onun dısında gayet guzel
K kaan439 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.tecno439.blogcu.com 19 May 2010 #7 aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... tebrikler bir noktaya değinmişin :alkis:
aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... tebrikler bir noktaya değinmişin :alkis:
O ozki 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 19 May 2010 #8 aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... 1. Logo olarak karar verdim. Sizin de dediğiniz gibi AHSOY olarak okunuyor. Bu kısmı düzeltiyorum. Teşekkürler.
aiDesign' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... Genişletmek için tıkla ... 1. Logo olarak karar verdim. Sizin de dediğiniz gibi AHSOY olarak okunuyor. Bu kısmı düzeltiyorum. Teşekkürler.
B bsorino 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Ara 2009 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 19 May 2010 #9 gerçekten de harika olmuş Süper
F fotoali67 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 May 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 25 May 2010 #10 cok güzel olmus kardeşim benimde bir tunıng sitem var ama logosu yok işte bundan bana da yaparmısın GARAGE67 TUNING diye
cok güzel olmus kardeşim benimde bir tunıng sitem var ama logosu yok işte bundan bana da yaparmısın GARAGE67 TUNING diye
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 44 25 May 2010 #11 Eline sağlık güzel düşünce, 1. çalışmada kırmızı çok boğulmuş biraz daha kırmızıyı canlandırsan diyorum.
Eline sağlık güzel düşünce, 1. çalışmada kırmızı çok boğulmuş biraz daha kırmızıyı canlandırsan diyorum.
O ozki 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 30 May 2010 #12 Merhaba, Bahsettiğiniz eksiklikler birçok kişinin gözüne çarptı son olarak bu logoya karar verildi.
m_selcuk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Tem 2007 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.kaleofset.com 30 May 2010 #13 Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... KATILIYORUZ.
Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... KATILIYORUZ.
O ozki 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 31 May 2010 #14 m_selcuk' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... KATILIYORUZ. Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi. Son logo eklendi.
m_selcuk' Alıntı: Düşünce ve uygulama başarılı fakat "AKSOY" olduğunu bilmeseydik o kısmı "AHSOY" diye okurmuyduk diye endişelerim var... KATILIYORUZ. Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi. Son logo eklendi.
swordof ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 115 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.emreyazicioglu.com.tr 26 Haz 2010 #15 Bence 1. çalışma daha hoş olmuş daha çok ilgi çekiyor dolayısıla da akılda kalıcı olur.
FlameDance ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 16 27 Haz 2010 #16 Son yapılan güzel olmuş.Elinize sağlık.