Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akü Reklam Afişi

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir akü firmasının iki ayrı ürünü için hazırladığım 50x70 iki adet afiş

marinafis.jpg

solarafis.jpg

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk bakışta göze hoş görünüyor, dengeli çalışılmışlar.
Fakat her iki çalışma görselinde de bir espri, vuruculuk, yaratıcı bir düşünce, ilgi çekici, şaşırtıcı bir durum göremedim. Sıradan görseller... Bir afişte bu kadar yer kaplayacaksa bir görsel mutlaka bir sesprisi yada vuruculuğu olmalı bence diye düşünüyorum.
Onun dışında değidğim gibi tonlar hoş, dengeli, temiz çalışmalar olmuş...

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında ilk çalışmada yatın geçtiği arka plandaki sahil kısmında ışıklar daha canlı daha enerjik göükyüzü de daha parlak yaptım. sloganla paralel olarak ürünün enerji yönünü ön plana çıkarmak için.

ikinci çalışmada bu tarz birşey yok doğru. aslında ikinci çalışma içinde birşey düşünüldü ama uygulamadık. kısmen müşteri böyle istedi diyebiliriz.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
oldukça başarılı, ışığı olan emek verildiği her halinden belli...

tebrik ederim ben beğendim...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalar cidden çok temiz, renk uyumu vs. yalnız ben de espriyi alamadım. Hatta ikincide ironik bir durum mu var anlamadım.ikinci çalışmada çok büyük bir teknoloji var ama yol çamur :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İkinci çalışmada bir mantık hatası da var gibime geldi? İkincide olan direklerin üstündeki paneller ısı ve güneş enerjisi ile ilgili değil mi? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum. :S

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
İkinci çalışmada bir mantık hatası da var gibime geldi? İkincide olan direklerin üstündeki paneller ısı ve güneş enerjisi ile ilgili değil mi? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum. :S

sanırım güneş enerjisini depolamaya yarıyor demek istemiş.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım güneş enerjisini depolamaya yarıyor demek istemiş.

elbette espirisi buydu bence afişin

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) ikinci çalismadaki ürün solar akü. yani gündüz günes isigindan alıyo enerjiyi gecede aydinlatiyo. solar lambalar kullaniliyomus bu is icin bende bu afis bahanesiyle ögrendim :) muratv nin dedigi gibi yolun eski olmasi oranin bi ciftlik yolu olmasi yani eletrigin olmadigi yada elektrigin cogu zaman gidip gelmedigi yerlerde cok kullanilan bi sistem olmasindan.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler açıklaman için:)
diğer arkadaşlar gözden kaçırmışlar herhalde espiriyi

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
:) ikinci çalismadaki ürün solar akü. yani gündüz günes isigindan alıyo enerjiyi gecede aydinlatiyo. solar lambalar kullaniliyomus bu is icin bende bu afis bahanesiyle ögrendim :) muratv nin dedigi gibi yolun eski olmasi oranin bi ciftlik yolu olmasi yani eletrigin olmadigi yada elektrigin cogu zaman gidip gelmedigi yerlerde cok kullanilan bi sistem olmasindan.

" yada elektrigin cogu zaman gidip gelmediği" bunu okurken kahkaha attım:)
:rofl:

olayı güzel yapmışsın sonunda anladık :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
:)) eyvallah arkadaşlar teşekkürler

arda54irem

🌱Yeni Üye🌱
Güneşe enerji veriyor güneşte panellere enerji veriyor gibi bir mantıkta düşünülebilir...
güneşe eerji veren akü meselaa.... biraz dolambaçlı görsele göre ama zorlayınca çıkar gibi :)
birinci de geceye enerji veren akü ... gerçi görsele göre anlamı da değişir ya... :)
Tasarımlara diycek yok.... ellerine sağlık.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güneşe enerji veriyor güneşte panellere enerji veriyor gibi bir mantıkta düşünülebilir...
güneşe eerji veren akü meselaa.... biraz dolambaçlı görsele göre ama zorlayınca çıkar gibi :)
birinci de geceye enerji veren akü ... gerçi görsele göre anlamı da değişir ya... :)
Tasarımlara diycek yok.... ellerine sağlık.

:) evet bu dediğin şekillerde de olurmuş. ama aslında 1. çalışmada göstermek istediğim mesela yatın geçtiği yerlerdeki kıyı kesime baktığımız zaman ışıklı canlı ve gökyüzüde parlak. yatın geçmediği yerler yani önünde kalan yerler ise daha bi karanlık sönük. aslında evet çok anlaşılmıyo bu afişteki espri :) ama o zaman üzerinde baya bi uğraşmıştım :) diğer çalışma ise aslında biraz müşterinin istğiyle oldu. orda çokta bi espri yok normalde karanlık olması beklenen bir yol o akülerin güç verdiği paneller sayesinde aydınlık vs. hatta orda beyaz bir at var otlayan. oda hani o kadar aydınlık ki heryer adeta gündüz gibi bir manaya gelsin diye koymuştum yoksa gece gece atın ne işi var orda dimi :) son olarak teşekkürler beğenin için :)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalar cidden çok temiz, renk uyumu vs. yalnız ben de espriyi alamadım. Hatta ikincide ironik bir durum mu var anlamadım.ikinci çalışmada çok büyük bir teknoloji var ama yol çamur :D

ayrıca 2. çalışmada akü vurgulanıyor ama güneş enerjisi ile çalışan lambalar var orda anlamam gereken birşey varsa anlamadım ayrıca güneş enerjisi ile çalışan lamba varsa aküye ne gerek var bunu anladım :) umarım doğru anlamamışımdır :S yoksa 2. çalışma dehşet verici

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
güçlü enerjiyi vurgulayacak enerjik kareler daha mantıklı olmazmı? 1. de dingin bir suda bekleyen bir yat var sadece :) şık ve güzel çalışmalar ama birşeyler eksik gibi.gücü ve enerjiyi daha çok yansıt. atıyorum yat yerine f1 koy ferrari koy :)