Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Albüm Kapağı ve Afiş

dogush

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten cok guzel bı calısma elıne saglık

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
rap grubuna gitmeyecek bir çalışma olmuş. ama grup beğendiyse diyecek bir sözüm yok.

bence grup ismi üstte albüm ismi altta olmalıydı.

bu arada grupla ilgili bilgi (parça, söz, müzik vs.) almak için bana
e-mail, tel., web adresi verebilirmisin?
özelden mesaj atarsan sevinirim

saygılar...

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende rapçiyim rap denilince bildiğimiz gibi grafiti şekiller bol pantolun şapka bol t-shirt akla gelır ben bunu ilk görunce mettal gibi bir grubun sanatcıları gibi geldi bana bence konuya uygun bulamadım...iyi çalışamlar...

mms130

🌱Yeni Üye🌱
İlk aklıma gelen Slayer oldu :) Sanırım açıklayıcı olmuştur...Ancak çalışma gerçekten takdire değer...Başarılar.

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende rapçiyim rap denilince bildiğimiz gibi grafiti şekiller bol pantolun şapka bol t-shirt akla gelır ben bunu ilk görunce mettal gibi bir grubun sanatcıları gibi geldi bana bence konuya uygun bulamadım...iyi çalışamlar...

değerli arkadaşım işte sorunun kendisini sen dile getirmişsin kalıpsal davranmak güzel değildir zombiler ****lciler bol giysiler rap çilerin mi oluyor bunlar bana göre gereksiz tanımlamalardır teşekkür ediyorum yinede değerli yourmun için.

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence rap ile biraz alaksız kalmış.. bana sorarsan kesinlikle graffiti font kullanmalısın ve yazılar resmin içinde kayboluyor belirgenleştirmen gerek öyle daha güzel olacağını düşünüyorum;
1251wu5.jpg

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence rap ile biraz alaksız kalmış.. bana sorarsan kesinlikle graffiti font kullanmalısın ve yazılar resmin içinde kayboluyor belirgenleştirmen gerek öyle daha güzel olacağını düşünüyorum;

Merhaba arkadaım benden izinsiz benim çalışmam üzerinde yaptığın tahribattan dolayı seni kınıyorum çok yalnı bir davranış biçimi Utanmalısın

Grafiti olayına gelince kalıplardan sıyrılın bence özgür düşünün o zaman güzele ve mükemmeliyete ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

Her rap yapan illa bol mu giymeli vetüm albümleri grafiti yazılarlamı olmalı? Geç bunları gerçekliğin özüyle yüzleş ve özür düşünceye eriş. bence

gnome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaım benden izinsiz benim çalışmam üzerinde yaptığın tahribattan dolayı seni kınıyorum çok yalnı bir davranış biçimi Utanmalısın

Grafiti olayına gelince kalıplardan sıyrılın bence özgür düşünün o zaman güzele ve mükemmeliyete ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

Her rap yapan illa bol mu giymeli vetüm albümleri grafiti yazılarlamı olmalı? Geç bunları gerçekliğin özüyle yüzleş ve özür düşünceye eriş. bence

sana iyilik yapmaya çalışanda kabahat utanılcak ve kınancak bişe yaptığımı düşünmüyorum rap kapağı demişin sana rap kapağının nasıl olabileceğini göstermeye çalıştık azda olsa emek verdik yoksa senin yapacağın kapaktan banane sanki alıp biyerde kullandık iyice kafanda oluşsun diye direk foruma koyduk işte.. kaldıki hiç kemençeyle break dans yapılırmı? demekki bazı şeylerin olduğu gibi kalması gerek.. sen özgür düşünceye erişmeye devam et yolun açık olsun..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çizim we renkler harika eline sağlık tek bozan 2008 yazısının yazı tipi onu düzeltirsen daha iyi olabilir sanki:smile:
yinede her güsellin bir kusuru wardır;)

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
korktum valla güzek olmuş ama eline saglık

_FhR_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.genckaihl.com
benim alıyamadım şey bu rapçiler hep nie böle ürkütücü saçma zombi gibi saçma şeyleri kapak olarak kullanırlar :D

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. Darphane de çalışıyorum. Adım Harun. Siteyi daha bugün keşfettim. Çokta inceleyecek vaktim olmadı. Bi afiş çalışması yapacağım onun için yüksek çözünürlükte resimler lazım nereden bulabilirim. Bana yardım edebilirmisiniz. Bu arada bu sitede bana yazdığınız mesajları nerden göreceğimi de yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

erman33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermanbagci.com
tipografi de bence sorun var daha dikkatli olunmalıydı genel olarak çizim için boşa uğraşmışsınız bence Daha Vectorel şeyler ve font ta daha yumuşak tonlar kullanılmalıydı

(Sezar aka Erman)

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma ama doğrusu ben korktum..................................!

evremm

🌱Yeni Üye🌱
mecazi yazısı kaybolmuş sanki. daha belirgin olabilirdi.. yinede güzel calışma.. tebrikler :)

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence rockcuları kötü tanıtan bir resim ağızlar kan içinde eller kan içinde rockçuluk böyle değil en azında kafa sallayan gençlerin resimlerini koyabilirdin diye düşünüyorum bunun rockla alakası yok sat....t geçleri andırıyor