@l!
🏆Pro Tasarımcı🏆
zemin, kabartma ve degrade kullanmasan daha iyi olurdu. bazı yerlerde uygulaması zor olur. tipografisi iyi olmuş. zeminde ve logonun kendisinde pastel renkler dene, güzel durur.
eline sağlık...![]()
arkadasım sana tavsiyem logo yapacaksan öncelikle temeli sağlem bisi çıkarım tamam deyip sonra boyutlandırırsan daha basarılı isler çıkarırsın temelde yapı olarak olgunlasmayan bi tasarımı altınla kaplasanda sırıtıyo simdi seninkide böle olmus... bu birçok arkadas yapıyo zaten dikkatimi çekti yazayım dedim...
ben beğendim fakat renk farklı olabilirdi mesela gümüş daha hoş olabilr elinize sağlık![]()
Her zamanki gibi temel tasarım problemlerine dair yine bir yorum yok...
Harfler/rakamlar, ayırma-vurgulama-tamamlama ve benzetme gibi tasarım gereklilikleri olduğunda, ancak yapısal olarak uygun(uzamlar-çıkıntılar-boşluklar) yerlerinden kesilip-bölünüp deforme edilebilirler. Halbuki sizin tasarımınızda bunun hem hiç bir mantığı ve esprisi yok, hem alakasız yerlerinden bölünmüşler(e), hem de aralıklar küçüldüğünde kopacak derecede ince görünmektedir:
Hep yazıyorum; logo tasarımı, tek nokta hatasını ve rasgeleliği kaldırmayan çok zor bir iştir. Bu yüzden hem eğitimsiz olmaz, hem de eğitimsizler yorum yapamaz:
Rica ederim. Bu da, kavramsal ve biçimsel uyuma dikkat ederek tasarımına noktayı koymuş: