Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

altın

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
b-271201-alt%C4%B1n_y%C3%BCz%C3%BCk_.jpg

yorumlarınızı bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çocukla bu alyanslar arasında bi bağ kuramadım ben tam olarak ne için yapıldı amaç ne bunu bi öğrenelim sonra bişeyler deriz ?? !!

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben sadece çocugun suratında bir sürü yüzük ve drop shadow görüyorum

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
çocukla bu alyanslar arasında bi bağ kuramadım ben tam olarak ne için yapıldı amaç ne bunu bi öğrenelim sonra bişeyler deriz ?? !!

çocuk konusuna katılıyorum yüzüklerdede bi emek yokki öylesine konulmuş yanyana bi fikir bi uygulama göremedim malesef..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış arkadaşım...ne anlatmak istediğini anlayamadım doğrusu...birsürü yüzük,bir çocuk,bol gölge,anlamsız bi adres geçişi...üzerinde baya çalışman gerekir...kolay gele...

By-SadoMazo$isT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
takı afişlerinde zemini hareketlendirmene gerek yok düz zemin takı ve gölgesi olsn takılar kendi zaten şenlendirir afişi bunun dışına çıkacam diyorsan daha profesyonel ce düşünmen lazm..

posthumous fame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konunun ismiyle uyuşmayan bi tasarım bence yalnızca yüzük var ve gülen bir çocuk ne için hazırlanmış bir tasarımdır bu ?

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar haklısınız eleştirilerinizde. konuyu yazmadan tabiki bir şey anlaşılmazdı. arkadaşlar bu bir sarrafın dükkan camına yapışacak olan delik li folyo çalışması.

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
Sacma bisey ya bunu buraya koyup bide yorum alıyon ? Altın kadını simgeler cocugu deyil + okadar altın asker gibi dizilir mi oraya girsene altınbasın sitesine yada goldtasın ne bilim once arastırın begenin sonra yoruma acın yaa

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
ne olursa olsun arkadas altin kadini simgeler bebegi deyil once siz bi begenin su calismalarinizi sonra buraya koyun aaa

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
emrah sadece altını kadınlarmı takınıyor. burda bir mutluluk var, kompozisyonu anlamakta zorluk çektin herhalde. sende folyo ve delikli folyo gibi cama yapışacak malzemelerin tasarımları hakkında bilgi almanı isterim.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim özkan kardeş. arka fonunu değiştireceğim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.çocuk düzgün kesilmemiş hatalar çok baris belli
2. yüzükle çocugun alakası ne ?
3.de siz yüzükleri direk resme eklemişsiniz!
son olarakta site adresi de kullanılan efect çok göze batıyor.biraz daha belirgin olabilirdi.
bence yeniden çalışmalısınız emeğinize sağlık.
Kolay gelsin.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bence sıfırdan oturun ve yenıden baslayın calısmanıza ustelık bu calısmadakı bır tek pıkselı bıle kopyalamadan.. ne o cocuk olsun, ne kötu yapılmıs drop shadow efektlerı olsun, ne o lınktekı acayıp degrade olsun.. nede boyle bır yuzuk sıralaması olsun.. zaten one way vision olacaksa hersey o kadar da net olmayacak.. daha sadece ama daha kalıtelı bır tasarım yapın.. elestırılere de alınıp kırılmak yerıne ınsanlar saygı gosterıp elestırı yazıyor dıye tesekkur edın.. cunku bız en onemlı hazınemız olan zamanımızı paylasıyoruz sızınlle...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
altınlar afiş olarak çalışmışsınız maaselef olmamış hevesiniz kırmak istemiyorum arkasında bi çocuk var bende pek anlamıyorum ne alakası var şu çocuk olmamalı kadın olmalı bence burada yorumlardan bir çok kişi bağ kurmuyoruz tabii onlar haklılar bence sıfırdan en kaliteli afiş tasarımı çalışmalısın kolay gelsin

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim kotu bi calismanin eserini dostun olarak soyluyorum bana fikir inadi niye yapiyorsun 15 senenin icinde ben neler yaptim hangini sana anlatayim kompozisyon fikir tasarim hepsi kotu bu benim yorumum sende alici gozle bak anlarsin . yorumlara kapali insanlar iyiyi yapamayan insanlardir.

derya ak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ImageShack - Hosting :: alyanszh7.jpg Böyle bir tasarım olsa nasıl olur. Bu arada o delikli folyo dediğiniz sanırım vanveyjın :) Arka fon hazırdı "ay, ve sayfa kıvrımını ekledim ,yazı ile alyans birleşince" hoş oldu sanki ne dersiniz ?

yeşimm1

🌱Yeni Üye🌱
ewt bu çok daha hoş olurdu ayrıca "one vasion" malzemede bu tarz koyu fonlu bir çalışma çok daha güzel görünürdü. eline emeğine sağlık derya hanım. ii çalışmalar herkese :)