Hayır. Aklında şu anda ne var ?
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 15 May 2010 #7,201 Hayır. Aklında şu anda ne var ?
tuNc 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 3 Şub 2009 Mesajlar 985 Tepkime puanı 38 15 May 2010 #7,202 Hayıırrrrr sen ?
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,203 EVET Bahçede karık açıp biber fidani dikicem diplerine damlama sulama döşiycem sen ?
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,204 Hepyek' Alıntı: Hayır. Aklında şu anda ne var ? Genişletmek için tıkla ... Düşünceler var Senin ?
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 15 May 2010 #7,205 oyun Şu sıralar en çok neyi merak eder oldunuz?
Bora ELMAS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 7 15 May 2010 #7,206 bu siteyi.. Burası çok mu geniş?
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 15 May 2010 #7,207 namasteeee' Alıntı: EVET Bahçede karık açıp biber fidani dikicem diplerine damlama sulama döşiycem sen ? Genişletmek için tıkla ... Yanında olup yardım etmek isterdim açıkçası Bora ELMAS' Alıntı: bu siteyi.. Burası çok mu geniş? Genişletmek için tıkla ... Elbette Sağ tarafında ne var bir bakar mısın ?
namasteeee' Alıntı: EVET Bahçede karık açıp biber fidani dikicem diplerine damlama sulama döşiycem sen ? Genişletmek için tıkla ... Yanında olup yardım etmek isterdim açıkçası Bora ELMAS' Alıntı: bu siteyi.. Burası çok mu geniş? Genişletmek için tıkla ... Elbette Sağ tarafında ne var bir bakar mısın ?
Bora ELMAS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 7 15 May 2010 #7,208 Sekreterin masası var. Masası diyorum çünkü sekreterim paydos etti. Pazartesi sorarsan ikisi bir arada olacaklar Çok eğlencelisin dendi mi hiç sana?
Sekreterin masası var. Masası diyorum çünkü sekreterim paydos etti. Pazartesi sorarsan ikisi bir arada olacaklar Çok eğlencelisin dendi mi hiç sana?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,209 evet dendi ben Nur'umumu gördüm acaba? Bknz:bir kedi gördüm sanki
Bora ELMAS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 7 15 May 2010 #7,210 Bilemem, ben daha yeniyim. Nur kim ki? burada kaç kişi var? teker teker mi geliyorsunuz?
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 15 May 2010 #7,211 ryhnylmz' Alıntı: evet dendi ben Nur'umumu gördüm acaba? Bknz:bir kedi gördüm sanki Genişletmek için tıkla ... olabilitesi yüksek cumartesi çalışmayı neden sevmiyorsun
ryhnylmz' Alıntı: evet dendi ben Nur'umumu gördüm acaba? Bknz:bir kedi gördüm sanki Genişletmek için tıkla ... olabilitesi yüksek cumartesi çalışmayı neden sevmiyorsun
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,212 Bora ELMAS' Alıntı: Bilemem, ben daha yeniyim. Nur kim ki? burada kaç kişi var? teker teker mi geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... yeni olduğun çok belli Nur benim herbişeyim Sen yeni olduğun halde nasıl bu denli iyi uyum sağladın?
Bora ELMAS' Alıntı: Bilemem, ben daha yeniyim. Nur kim ki? burada kaç kişi var? teker teker mi geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... yeni olduğun çok belli Nur benim herbişeyim Sen yeni olduğun halde nasıl bu denli iyi uyum sağladın?
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 15 May 2010 #7,213 ryhnylmz' Alıntı: yeni olduğun çok belli Nur benim herbişeyim Sen yeni olduğun halde nasıl bu denli iyi uyum sağladın? Genişletmek için tıkla ... belkide eskidir İp'ler değişkenlik gösterir arty:arty: Gizemli olmayı severmisiniz :tongueout:
ryhnylmz' Alıntı: yeni olduğun çok belli Nur benim herbişeyim Sen yeni olduğun halde nasıl bu denli iyi uyum sağladın? Genişletmek için tıkla ... belkide eskidir İp'ler değişkenlik gösterir arty:arty: Gizemli olmayı severmisiniz :tongueout:
Bora ELMAS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 7 15 May 2010 #7,214 O sizin ve diğer arkadaşların samimiyeti sanırım. Bir anda aranıza aldınız yada ben öyle zannediyorum. Nur'u gördüm bende o da mavi. Siz renkdaşsınız da. Arkadaşlığınız daim olsun inşallah. Çok mu konuştum yoksa?
O sizin ve diğer arkadaşların samimiyeti sanırım. Bir anda aranıza aldınız yada ben öyle zannediyorum. Nur'u gördüm bende o da mavi. Siz renkdaşsınız da. Arkadaşlığınız daim olsun inşallah. Çok mu konuştum yoksa?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,215 lucasgursaka' Alıntı: olabilitesi yüksek cumartesi çalışmayı neden sevmiyorsun Genişletmek için tıkla ... Çalışmıyorum ki lucasgursaka' Alıntı: belkide eskidir İp'ler değişkenlik gösterir arty:arty: Gizemli olmayı severmisiniz :tongueout: Genişletmek için tıkla ... yok sevmem olduğum gibi burdayım işte Bora ELMAS' Alıntı: O sizin ve diğer arkadaşların samimiyeti sanırım. Bir anda aranıza aldınız yada ben öyle zannediyorum. Nur'u gördüm bende o da mavi. Siz renkdaşsınız da. Arkadaşlığınız daim olsun inşallah. Çok mu konuştum yoksa? Genişletmek için tıkla ... yok konuşmadınız oyun burası Çok konuşur musun? sorduğum sorumu geri alıyorum ve soruyorum alttaki olduğun gibi mi yoksa göründüğün gibi mi?
lucasgursaka' Alıntı: olabilitesi yüksek cumartesi çalışmayı neden sevmiyorsun Genişletmek için tıkla ... Çalışmıyorum ki lucasgursaka' Alıntı: belkide eskidir İp'ler değişkenlik gösterir arty:arty: Gizemli olmayı severmisiniz :tongueout: Genişletmek için tıkla ... yok sevmem olduğum gibi burdayım işte Bora ELMAS' Alıntı: O sizin ve diğer arkadaşların samimiyeti sanırım. Bir anda aranıza aldınız yada ben öyle zannediyorum. Nur'u gördüm bende o da mavi. Siz renkdaşsınız da. Arkadaşlığınız daim olsun inşallah. Çok mu konuştum yoksa? Genişletmek için tıkla ... yok konuşmadınız oyun burası Çok konuşur musun? sorduğum sorumu geri alıyorum ve soruyorum alttaki olduğun gibi mi yoksa göründüğün gibi mi?
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 15 May 2010 #7,216 ryhnylmz' Alıntı: Çalışmıyorum ki yok sevmem olduğum gibi burdayım işte Çok konuşur musun? Genişletmek için tıkla ... banaysa online arkadaşlarda yakaladığım an seni kelime yağmuruna tutucam bu soru bana mıydı İş bitimine kaç saat kaldı ?
ryhnylmz' Alıntı: Çalışmıyorum ki yok sevmem olduğum gibi burdayım işte Çok konuşur musun? Genişletmek için tıkla ... banaysa online arkadaşlarda yakaladığım an seni kelime yağmuruna tutucam bu soru bana mıydı İş bitimine kaç saat kaldı ?
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,287 Tepkime puanı 212 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,217 Nur' Alıntı: oyun Şu sıralar en çok neyi merak eder oldunuz? Genişletmek için tıkla ... meleği Hepyek' Alıntı: Yanında olup yardım etmek isterdim açıkçası Genişletmek için tıkla ... olur beklerim
Nur' Alıntı: oyun Şu sıralar en çok neyi merak eder oldunuz? Genişletmek için tıkla ... meleği Hepyek' Alıntı: Yanında olup yardım etmek isterdim açıkçası Genişletmek için tıkla ... olur beklerim
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 224 Konum İstanbul 15 May 2010 #7,218 lucasgursaka' Alıntı: banaysa online arkadaşlarda yakaladığım an seni kelime yağmuruna tutucam bu soru bana mıydı İş bitimine kaç saat kaldı ? Genişletmek için tıkla ... Sorumu düzelttim sorum ortayaydı İş yok bende o yüzden bitim süreside yok ben gelince herkes niye kaçtı çok mu ürküncüm? Son düzenleme: 15 May 2010
lucasgursaka' Alıntı: banaysa online arkadaşlarda yakaladığım an seni kelime yağmuruna tutucam bu soru bana mıydı İş bitimine kaç saat kaldı ? Genişletmek için tıkla ... Sorumu düzelttim sorum ortayaydı İş yok bende o yüzden bitim süreside yok ben gelince herkes niye kaçtı çok mu ürküncüm?
Bora ELMAS 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 7 15 May 2010 #7,219 sözlerinizi nedense sert algıladım. Yoksa neden ürkünç olasınız?
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 15 May 2010 #7,220 namasteeee' Alıntı: meleği Genişletmek için tıkla ... az kaldı ryhnylmz' Alıntı: Sorumu düzelttim sorum ortayaydı İş yok bende o yüzden bitim süreside yok ben gelince herkes niye kaçtı çok mu ürküncüm? Genişletmek için tıkla ... Olabilir mi hiç öyle bir şey ? Elbette değilsin! En kıymetli varlığınız nedir?
namasteeee' Alıntı: meleği Genişletmek için tıkla ... az kaldı ryhnylmz' Alıntı: Sorumu düzelttim sorum ortayaydı İş yok bende o yüzden bitim süreside yok ben gelince herkes niye kaçtı çok mu ürküncüm? Genişletmek için tıkla ... Olabilir mi hiç öyle bir şey ? Elbette değilsin! En kıymetli varlığınız nedir?