Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok özür dilerim ama bilinçsizce bir cevap vermişsin. Bu tip insanlar sinsi değil çok bilge insanlar olur. Hiç bir şey bilmiyor gibi görünürler,ama herhangi bir konu üzerinde fikir beyan ettiklerinde karşısındaki insanı bilgileriyle ezip paçavraya çevirirler
Nihat Bey öyle biriyle sırf iç dünyasını tanımak adına sohbet edebilmeyi isterdim.
Ben soru sorup devam ediyorum. Bir iş yaptınız ve işte aksaklıklar olduğunu biliyorsunuz. Ama müşterinin anlamayacağını da biliyorsunuz. Yanlış olduğunu bile bile işi teslim eder misiniz yoksa kaliteden asla ödün vermem deyip işi en olur şekline gelinceye kadar tamamlamakla mı uğraşırsınız?
Nihat Bey öyle biriyle sırf iç dünyasını tanımak adına sohbet edebilmeyi isterdim.
Ben soru sorup devam ediyorum. Bir iş yaptınız ve işte aksaklıklar olduğunu biliyorsunuz. Ama müşterinin anlamayacağını da biliyorsunuz. Yanlış olduğunu bile bile işi teslim eder misiniz yoksa kaliteden asla ödün vermem deyip işi en olur şekline gelinceye kadar tamamlamakla mı uğraşırsınız?
Ne olursa olsun tamamlarım çünkü sonradan o iş prestij olarak her zaman yapan kişiye geri döner. (İyi ya da kötü)
Nihat bey kendisiyle çelişiyor gibi durgundan sudan kortuğum gibi korkarım durgun insan diyor, eğer çok bilgisi ve zeki ise söylediği gibi insan hiç bilgiden ve zekadan korkar mı?
Evet korkar. İnşallah birgün böyle birisiyle karşılaşırsınızda ne demek istediğimi anlarsınız. Ben biraz daha açayım konuyu.Korkmaktan kastım şuydu.Bu tip insanların yanında eğer bir konu hakkında bilgin yok ise o konu üzerinde fikir yürütmeyeceksin.Bilgin yoksa biliyormuş gibi konuşmayacaksın.
Evet korkar. İnşallah birgün böyle birisiyle karşılaşırsınızda ne demek istediğimi anlarsınız. Ben biraz daha açayım konuyu.Korkmaktan kastım şuydu.Bu tip insanların yanında eğer bir konu hakkında bilgin yok ise o konu üzerinde fikir yürütmeyeceksin.Bilgin yoksa biliyormuş gibi konuşmayacaksın.
Üzerinde hiçbir el yazısı bulunmayan resmi bir rapora el yazısıyla imza niteliğinde isim ve tarih gibi şeyleri yazmak doğru mudur? (Yeterince açıktır inşallah.)(İyi akşamlar.)