Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Altyazı geçirmeyi nasıl yaparım resimli olarak kaynağı olan varmı acaba ?

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önemli yerlerde kullanmak için Altyazı geçirmeyi nasıl yaparım resimli olarak kaynağı olan varmı acaba ?

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
önemli yerlerde kullanmak için altyazı geçirmeyi nasıl yaparım resimli olarak kaynağı olan varmı acaba ?

normal title menüsünden bildiğimiz filmlerdeki gibi altyazı yapabilirsin ama eğer sen filmin sonundaki hani oyunculardan ışık şefine kadar isimlerin yeraldığı bir akar yazı yapmak istiyorsan bunu edius da normal title menüsünden yapamazsın bunun için sana title motion pro eklentisi gerek onunla ilgilide ders hazırlayacağım listemde var yani

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam dersini dört gözle bekliyorum ne zaman hazır olur acaba ??? merak ettiklerim çok fazla bu konu hakkında professionel olmak istiyorum.Her konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
hocam dersini dört gözle bekliyorum ne zaman hazır olur acaba ??? merak ettiklerim çok fazla bu konu hakkında professionel olmak istiyorum.Her konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

sen altyazıdan ne kastettiğini yazmadın onu yazarsan ona göre yardımcı olmaya çalışayım

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi hocam şöyle ben düğün yapıyorum düğünlerde önemli yerlerde altyazı geçirmek istiyorum.bunu bi şekilde title menüsünden yaptım dün.titleden yazıyı soldan getir dedim öyle oldu.Peki bu yazılara mesela teker teker uçarak gelse ve öyle yazsa ( video editor 7'deki gibi ) o programda ben öyle efectler yapıyordum ama bunda sadece yazımız sabit geliyor.Title effect menüsünde de sadece duran yazıya efectler verebiliyoruz oda açıkcası benim işime yaramıyor.Acaba diyorum öyle efetlerin ayrı geldiği bir menü mü var diye dünden beri bakıyorum onuda bulamadım sanırım bilmediğim bir eklentisi var.

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yukarıda yazmışsın title motion pro eklentisi diye onu buldum indiriyorum inşallah lisans sorunu felan çıkarmaz.bu eklenti sanırım benim soruma cevap ama bir bakayım saolasın

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yukarıda yazmışsın title motion pro eklentisi diye onu buldum indiriyorum inşallah lisans sorunu felan çıkarmaz.bu eklenti sanırım benim soruma cevap ama bir bakayım saolasın

eğer sorun çıkartırsa bana yaz ben sana sorunsuz olanını upload edip koyarım buraya

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
title motion'un 5.1. ile 5.21 'ini indirdim ama ikincisinde tam olarak indirmedi rar hata veriyor 1.sinde de uyumlu değil diyor uysaydı güzel olacaktı ama elinde var ise upload edebilirmisin?5.21'i

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabi nsl kullnıldığı hkkında küçük bir anltm yapblrmısın lütfen???? saol şimdiden

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet oldu saolasın ama yapısı çok karmşk anlamadım bir türlü=)

shamankıng

🌱Yeni Üye🌱
senin kasttettiğin alt yazı eger yayın içinde geçen alt yazıysa onu ediusta yapamazsın. onun için Kj kullanılır eger roll caption yapmak ise title motion'a gerek yok. normal title menüsünden background properties in altında title type da roll şeçeneklerinden birini seçip yazını hazırlayabilirsinn...

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kj demişsin arkadaşım bundan kastın ne daha önce böyle bir program kullanmadım da ???

shamankıng

🌱Yeni Üye🌱
kardeş kj bir program deil. kj:karekter jeneratörüdür alt yazılar insert ler falan filan tv daki bu tarz şeyler ana kumanda da bulunan kj ile yapılmaktadır eger aşagıdan yukarıya yada yukarıdan aşagıya akan bir yazı istiyorsan edius da ayrı bir programa gerek yok normal title de zaten bunun için var. ama tv daki gibi sagdan sola akan yazı geçrmek istiyorsan bu edius ta yok belki adobe de olabilir ama sanmıyorum(ben görmedim)

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeş kj bir program deil. kj:karekter jeneratörüdür alt yazılar insert ler falan filan tv daki bu tarz şeyler ana kumanda da bulunan kj ile yapılmaktadır eger aşagıdan yukarıya yada yukarıdan aşagıya akan bir yazı istiyorsan edius da ayrı bir programa gerek yok normal title de zaten bunun için var. ama tv daki gibi sagdan sola akan yazı geçrmek istiyorsan bu edius ta yok belki adobe de olabilir ama sanmıyorum(ben görmedim)

kj tarzı bişey yapmak içinde title motion pro lazım :)

akesici55

🌱Yeni Üye🌱
Hocam bu kadar yardım sever birilerini bulmak bu aralar çok zor şimdiden yardımların için teşekkürler...

hectorbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam şu title motion'un küçük bir anlatımını yapabilirmisin? Mesela ben bir yazı yapıcam isim soy isim görüntünün başında efect olarak gelecek 10-sn 15-sn duracak sonra efectle kaybolacak ve sonra efectle görüntü girecek.Bunu nasıl yapabilirim???