Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alyans Reklam1

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
reklam çalışmasının 1. aşaması.

Benzer konular

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kardeşim sade tasarımın için tebrikler ve emeğine sağlık. Bir iki ufak düzeltme gördüm gözünden kaçmış olabilir o nedenle sıralamak istedim. "Gelin sizin hayallerinizle bizim tecrübemiz birleşsin" cümlesinde gelin kelimesinden sonra noktalı virgül kullanırsan ve zaten şahıs eklerini eklediğin için gereksiz zamir kullanımını kaldırıp anlatım bozukluğu hatasını kaldırırsan doğru kullanmış olacaksın. Kaldı ki eğer firmanın kendisine ait slogan ise değiştirmelerini teklif edebilirsin. Doğru kullanımı :"Gelin, hayalleriniz ile tecrübemiz birleşsin" "aynı zamanda" Kelimesinden sonra da noktalı virgül kullanman daha doğru olur. Bir de iki satır yerine üç satır haline getirerek bakıp öyle karar vermeni tavsiye ederim. 18. yıl ibaresinde de 18 den sonraki noktayı yuvarlak yapman belki daha güzel gösterebilir. Güzel bir çalışma olmuş tekrardan tebrikler.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tespitleriniz için teşekkür ederim :) İmlâ'ya biraz daha özen göstermeliyim.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Backround rengi çok hoş o rengi çok severim zaten genel itibariyle çalışmada güzel görünüyor fakat nikah masasının önündeki o korkuluklar çalışmadaki estetiği almış götürmüş bence ve alt kısımdaki beyaz boşluk biraz fazla gibi geldi bana keza o gri şeritte öle bunların dışında 18. yıl ibaresinin "yıl" kelimesinde kullanılan font güzel fakat 18. kısmı için aynı şeyi söleyemiyeceğim biraz birbirlerinden kopuk duruyorlar tipografik bir uygulama yapılmalı orada die düşünüyorum emeğinize sağlık..

irfarslan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzel ve ne demek istediğini kolaylıkla anlatabilen bir tasarım tebrikler

genc grafiker brc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şık sade ve güzel amacına uygun slogana da bayıldım.emeğine sağlık