Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör çalışmalarım yorumlarınızı bekliyorum:)

hasansubasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 aylık bir grafikerin yapacağı işler değil bu işler buda benim görüşüm iki aylık bir grafiker bunları yaptıysa hataları hiç olmazmı hataları varsa yazacak kimse yokmu veya hatalarını göremiyoruz mu karşımızdaki bir erkek olsaydı bir cok eleştri yapılırdı

o zaman grafiker lerin yorumlarına saygı duymalısınız..

ben burda seni eleştirdim sayın sefgn hanım

sefgn

🌱Yeni Üye🌱
2 aylık bir grafikerin yapacağı işler değil bu işler buda benim görüşüm iki aylık bir grafiker bunları yaptıysa hataları hiç olmazmı hataları varsa yazacak kimse yokmu veya hatalarını göremiyoruz mu karşımızdaki bir erkek olsaydı bir cok eleştri yapılırdı

ben burda seni eleştirdim sayın sefgn hanım

beni neden eleştirdiğinizi anlayamadım?

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmalar
ilerde daha da iyi olacağa benziyor
eline sağlık.

hasansubasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür bile etmelisin bana 2 aylık bir grafikerin bunları çizmesine ben inanamıyorumda ondan büyük başarı bence

hasansubasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biz kavgamı ediyoruz :D yok canım :) calışmalarında başarılar sevgili arkadaşım eline sağlık gercekten beyendim bana kızdığını biliyorum bu arada özür bilmeden kırdıysam :D

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence yeni olmana rağmen çok güzel tasarımlar yapmışsın ileride daha iyi olursun eminim başarılar

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr

grafikçi yazmamın sebebni yukarıda belirttim okursanız anlayabilirsiniz.
teşekkür ederim

Çok afadersinizbenim biraz komik uslublarım vardırfarkında olmadan yazmısım sanırım hoşgörünüze sığınıyorum teşekkür ederim yorumunuz içinde

yukardaki biçimde yazdiğinizi okuduğum halde yazmak istedim.
Sizin komik usluplarınız olabilir. Bunu birinci derece yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Ne iş yapacağınızın ve mesleğinizin farkina varınız lütfen. Bu işler şaka ve hoşgürü götürmez... tak diye yapışıverir...

me_like

🌱Yeni Üye🌱
güsel olmus canım eline saglık ama 2.deki demet akalını soluk degilde daha belirgin yapsaydın bence daha şık olurdu

me_like

🌱Yeni Üye🌱
cok güsel olmus ama bence 2.deki demet akalının fotografını daha belirgin koysaydın daha şık olurdu ama gene de güsel eline saglık