Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör grafiker yada photoshopcu - İstanbul

Alpyese

🌱Yeni Üye🌱
Amatör grafiker yada photoshopcu

Aranan Şehir: İstanbul

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Amatörlükten profesyonelliğe geçiş yapmak isteyen bu alanı benimsemiş bir fotoğrafçı olarak, aynı şekilde
bu alanda çalışmalar yapmak isteyen birlikte ortak projeler yapabileceğimiz, photshoptan anlıyan manüplasyon yapabilen yada grafikerlik alanında kendini geliştiren ekip arkadaşı arıyorum.

İlgilenen arkadaşlar email adresinden bana ulaşsın...

E-posta: alpy84@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? | İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

hard78

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler bende sizinle ekip arkadaşı olarak çalışmak istiyorum doğruyu söylemek gerekirse amatör bir grafikerim tasarım olarak kartvizit çalışmalarım var. photoshop alanında ve corel alanında kendimi geliştirmek istiyorum eğer ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. Mail adresim: furkan_78_karapanter@hotmail.com

grafik_hawa

🌱Yeni Üye🌱
bende ilanınızla ilgileniyorum kız meslek lisesinden grafik tasarım bölümünden mezun oldum şimdide tokatda meslekyüksek okulunda okuyorum kendimi gelişdirmek ve gelişdirirkende para kazanmak istiyorum photoshop , freehand biliyorum
bana ulaşmak içinde havvanur_67@hotmail.com adresimden ulaşabilirsiniz...şimdiden teşekkür ederim...