Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

amblem tasarım..

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben 11. sınıf öğrencisiyim.
Bu seneki ilk konumuz amblem tasarım. Ben ne amblemi yapsam diye düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Çok güzel bi çalışma çıkarmak istiyorum. Sizce ilk yapcağım amblem ne olmalı, neyle ilgili olmalı ve nasıl yapmalıyım?
Yardımlarınızı bekliyorum.. :smile:

aliustatales

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.srehber.com
sana tavsiye babanın amcanın vs bir yakının işyeri için çalışmandır
ben ilk işime öyle başlamıştım...

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hmm bende öyle düşünmüştüm :))
babam fırın sahibi o zaman fırın için bi amblem tasarlıyım. Ben buğday kullanmayı düşündüm amblemimde sizce nasıl yapmalıyım?

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Peki hangi renkleri kullanmalıyım?

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kahverengi tonları düşünmüştüm..
çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı :)

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben olsam buğday veya başak kullanmazdım.Çok klişe bence.Onun yerine vektorel bir fırıncı daha çok göze çarpar bence.Pakmaya logosundaki amca tarzı bişey olabilir.Renk konusundada fazla detaya ve aşırıya kaçmayın.Mümkünse açık renk kullanın ama keskin renk olmasın.Misalen yeşil kullanacaksanız açık yeşil olsun bu hem göze hoş gelen bir ton olur hemde başağı temsil eder.
Başarılar :)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayali bir kurumsal firma oluşturmanızda fayda var. biraz büyük bir firma seçseniz daha iyi olur. fırın sizi kısıtlar. giyim sektörü olur, gıda sektörü olur ama bir çok şeyi üreten firmaları seçmenizde yarar var. çünkü ilerleyen konularınızda kurumsal kimlik için kartvizit davetiye broşür ve afişlerini yapacaksınız. amblem başlangıcı olur. bir firmayla inanın bir döneminiz bitecek o nedenle her konuda farklı bir konu yerine kurduğunuz bu hayali firmanızı ileriki konularda şekillendireceğinizi düşünerek hareket edin. Ancak en güzeli bir grafiker olduğunuza göre grafik tasarım firması üzerine yoğunlaşmanız. malum bakarsınız şimdiki çalışmalarla ileride sahip olacağınız bir işyerinin temelini oluşturursunuz.

ssfbengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede buğday veya başak çok sıradan bende fırıncı koy derim. Renklerde Kahve, bej tonlarına bak derim. Birde burdan reklam yapmam doğru olmaz site ismi yazamıyorum. İnternetten logo diye aratırsan bir sürü site çıkar onlara bi bak onlardan ilham al.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
İllaki bir obje koymaya gerek yok. Eldeki fontun özelliğine göre font elverişli ise kafandaki objeyi yaratmaya bütünlük içinde düşünebilirsin.:smile:

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben olsam buğday veya başak kullanmazdım.Çok klişe bence.Onun yerine vektorel bir fırıncı daha çok göze çarpar bence.Pakmaya logosundaki amca tarzı bişey olabilir.Renk konusundada fazla detaya ve aşırıya kaçmayın.Mümkünse açık renk kullanın ama keskin renk olmasın.Misalen yeşil kullanacaksanız açık yeşil olsun bu hem göze hoş gelen bir ton olur hemde başağı temsil eder.
Başarılar :)

öneriniz için teşekkürler.. :)

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayali bir kurumsal firma oluşturmanızda fayda var. biraz büyük bir firma seçseniz daha iyi olur. fırın sizi kısıtlar. giyim sektörü olur, gıda sektörü olur ama bir çok şeyi üreten firmaları seçmenizde yarar var. çünkü ilerleyen konularınızda kurumsal kimlik için kartvizit davetiye broşür ve afişlerini yapacaksınız. amblem başlangıcı olur. bir firmayla inanın bir döneminiz bitecek o nedenle her konuda farklı bir konu yerine kurduğunuz bu hayali firmanızı ileriki konularda şekillendireceğinizi düşünerek hareket edin. Ancak en güzeli bir grafiker olduğunuza göre grafik tasarım firması üzerine yoğunlaşmanız. malum bakarsınız şimdiki çalışmalarla ileride sahip olacağınız bir işyerinin temelini oluşturursunuz.

evet okuldaki öğretmenimde fırının kısıtlıyacağını ve hep aynı firma adına tasarım yapcağımızı söyledi.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.. :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
öneriniz için teşekkürler.. :)

evet okuldaki öğretmenimde fırının kısıtlıyacağını ve hep aynı firma adına tasarım yapcağımızı söyledi.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.. :)

öneriniz için teşekkürederim çoook sağolun :)

Yaptığınız kural ihlali(flood)dur.
Forum kullanımına bir göz atmanızda fayda var.