Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anime kızı çalışmam

Benzer konular

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
bu konu tam bir uzmanlık ve tecrübe istiyor, tam bir uzman değilim ama ben başarılı buldum. Belki tek soyleyebileceğim, saçlar biraz daha anime geleneklerine uygun olarak belirginleştirilebilir diyebilirim.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence çok güzel bir çalışma olmuş, tebrikler

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu konu tam bir uzmanlık ve tecrübe istiyor, tam bir uzman değilim ama ben başarılı buldum. Belki tek soyleyebileceğim, saçlar biraz daha anime geleneklerine uygun olarak belirginleştirilebilir diyebilirim.

katılıyorum anime çizimi büyük tecrübe ve sabır gerektiriyor ama sonuçlar gerçekten çok hoş oluyor...

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
evet bende buna katılıyorum. Sonuçlar çok güzel oluyor, hatta çalışma bittikten sonra karakterle vakit geçirmek, gelip gidip bakmak, karşısında kahve içmek vb şeylerde başka bir keyifli oluyor :))) Kısaca daha çok anime istiyozzz anime seviyozzz:))))) bir de garfield bakışlı daha çok kedi istiyozzz...
:))

artslave

🌱Yeni Üye🌱
bence de çok başarılı.ama arkadaki yazıların daha belirsiz olması daha iyi olurdu gibi. tebrik ederim.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başarılı olmuş.. daha başarılı çalışmalarınızı görmek ümidiyle.. :)

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel olmuş,, acaba hangi programı kullandınız ?

Anifly

🌱Yeni Üye🌱
Eller mükemmel bence
Bende bi ellerde beceriksizleşiyorum :S

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
"Çok güzel bir bayan. Sizmi çektiniz bu fotoğrafı? " :D

Tebrik ederim çok güzel bir çizim.
Sağ taraftaki saçlar anime tarzına uygun fakat sol tarafrakilerde problem var.
Karakterin gölgesi çok iyi, fakat sanırım duvardaki gölgenin devamı yok. Çizme de gölgeden mahrum kalmış gibi. Biraz kıl bir ayrıntı sanırım :D özür dilerim :D

Tekrar tebrik ederim

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstad eline sağlık, bu geceki gördüğüm 2nci anime çalışması. çok fena heves yaptım çizmek için ama hiç bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı :D

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstad eline sağlık, bu geceki gördüğüm 2nci anime çalışması. çok fena heves yaptım çizmek için ama hiç bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı :D

teşekkür ederim ... çizim hevesi olması güzel yanlız anime çizmek göründüğü kadar kolay değil bir kere yapınca devamı da geliyor zaten çok çalışınca..

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Çok güzel bir bayan. Sizmi çektiniz bu fotoğrafı? " :D

Tebrik ederim çok güzel bir çizim.
Sağ taraftaki saçlar anime tarzına uygun fakat sol tarafrakilerde problem var.
Karakterin gölgesi çok iyi, fakat sanırım duvardaki gölgenin devamı yok. Çizme de gölgeden mahrum kalmış gibi. Biraz kıl bir ayrıntı sanırım :D özür dilerim :D

Tekrar tebrik ederim

teşekkür ederim .. evet bu fotoğraftan bir çalışma .. saçlar konusuna gelince daha bitmemiş bir çizimi renklendirirsem nasıl olur diye görmek istedim biraz devam ettim böyle bir sonuç çıktı .. bitmemiş olması da ayrı bir hava katıyor.. :)

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
teşekkür ederim .. evet bu fotoğraftan bir çalışma .. saçlar konusuna gelince daha bitmemiş bir çizimi renklendirirsem nasıl olur diye görmek istedim biraz devam ettim böyle bir sonuç çıktı .. bitmemiş olması da ayrı bir hava katıyor.. :)

Bitmemiş diyorsun ama bu hali bile süper. Bitmişini görürsem küçük kalbim dayanamayabilir :D