Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

antivirüs programı herşeyi virüs olarak algılıyor (program ekle/kaldırı bile) NOD32

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar bilgisayara yeni format attım nod 32 smart security nin deneme sürümünü kendi sitesinden indirip kurdum.

ve bir kaç gün geçti. en son bu sabah virüs taraması yaptırdım. şimdide sürekli herşeyi virüs olarak algılıyor. (özellikle system dosyalarını).

Programı silmek için program ekle kaldırı açmak isyediğimde şöyle bi uyarı çıkıyor;

3370.jpg

ve bu masaüstünde sağ tuş özellikler yaptığımdada çıkıyor.

Ve coralDRAW 12 yi açmıyor. ( Orjinal ve lisanslı olduğu halde)

Ne yapmamı önerirsiniz?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Gördüğüm kadarıyla .dll uzantılarından .exe dosyalarına kadar virus tanımlaması yapması antivirus programın kendi .exe uzantısınada bulaşmış kendi siteden virus yemiş olabilirsin.
1- Sistem geri yükle yapabiliyorsan en eski tarihe git ve antivirusu kaldır.
2- msconfig ayarlarından nod 32 nin calısmasını engelle. Restart attıktan sonra güvenli modda ac ve kaldır. Başka bir antivurs kur.
3- Tavsiyem önemli dosyalarını dvd ye yada başka bir hardiske aktar. Ve nod 32 yi kur ma avast yada norton kur. Daha sonra eski dosyaları arattırmadan yeniden pc ine yükleme.
aklıma gelenler bu şimdi kardeşim..

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gördüğüm kadarıyla .dll uzantılarından .exe dosyalarına kadar virus tanımlaması yapması antivirus programın kendi .exe uzantısınada bulaşmış kendi siteden virus yemiş olabilirsin.
1- Sistem geri yükle yapabiliyorsan en eski tarihe git ve antivirusu kaldır.
2- msconfig ayarlarından nod 32 nin calısmasını engelle. Restart attıktan sonra güvenli modda ac ve kaldır. Başka bir antivurs kur.
3- Tavsiyem önemli dosyalarını dvd ye yada başka bir hardiske aktar. Ve nod 32 yi kur ma avast yada norton kur. Daha sonra eski dosyaları arattırmadan yeniden pc ine yükleme.
aklıma gelenler bu şimdi kardeşim..

teşekkürler kardeşim. son dediğini yapacağım.