Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 2. çalışma derim yalnız aracın yere yansıyan gölgesine modifiyeli halini yerleştirirsen daha bir espirili olur bence yoksa bu şekilde anlatılmak isteneni çoğu kişi algılayamayabilir
yani tek bi araba kullanmaktansa arabayı parçalayıp kapısı kaportası falan mekanik bi görünümde yerleştirebilirdin mesela calışman güzel tasarımda sınır yok benimki sadece bi fikir eline sağlık tekrardan
eger kı bı modıfıye ıslemlerı 3d programlar ıle yapılacak ise arabaların bı bolumunu bu modıfıyenın yapılacagı programın cızgısel halını koyarak butunlersen belkı daha etkılı olabılır.. yanı yarısı arabanın hatlarının oldugu bolum yarısıda arabanın kaplanmıs halı
yani tek bi araba kullanmaktansa arabayı parçalayıp kapısı kaportası falan mekanik bi görünümde yerleştirebilirdin mesela calışman güzel tasarımda sınır yok benimki sadece bi fikir eline sağlık tekrardan
eger kı bı modıfıye ıslemlerı 3d programlar ıle yapılacak ise arabaların bı bolumunu bu modıfıyenın yapılacagı programın cızgısel halını koyarak butunlersen belkı daha etkılı olabılır.. yanı yarısı arabanın hatlarının oldugu bolum yarısıda arabanın kaplanmıs halı
Ewet arkadaşlar ilk düşüncem o yöndeydi aslında ama elimde materyal olmadığı için ve çizmeye de vaktim olmadığı için bu şekilde daha sade hazırladım. Bu konuyla ilgili materyal paylaşabilecek olan varsa memnun olurum.
o şekilde bir çalışma da yapmak istiyorum. yorumlarınız için tşkler..
sonunda çalışmalarını görmek güzel...1.çalışma şık olmuş ...kulübü yazısına bayıldım farlar da çok hoş...daha iyisini de yapacağına eminim...kolay gelsin... başarılarının devamı dileğiyle...