Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum gayet güzel bir çalışma agzı olan konusuyo bosver sen onları nabza göre şerbet müşteri bu kadar istiyorsa bu kadar boşver ellerine sağlık basşarılarının devamını dilerim
dostum gayet güzel bir çalışma agzı olan konusuyo bosver sen onları nabza göre şerbet müşteri bu kadar istiyorsa bu kadar boşver ellerine sağlık basşarılarının devamını dilerim
arkadaşım üslubun hiç hoşuma gitmedi çalışmaya kötü olmuş diyen de yok zaten
acaba diyorum sen hep müşterinin istediğinimi yapıyorsun yoksa yapmış olduğun çalışmalarda müşteriyi "bu şekilde daha iyi olur" düşüncesiyle ikna etmeyemi çalışıyorsun bu arada senin çalışmlarını da görmek isterim
son bir not ağzı olan konuşuyorda sen susuyormusun?...
Arkadaşlar merhaba ben bir iş aldım , 2008 Opel Corsa giydirmesi fakat daha önce hiç yapmadım ,sadece tasarıma ne kadar ücret istemeliyim vede tasarımı nasıl yapıyorsunuz yapması kolaymıdır , işi yapabilirmiyim alsam acaba çuvallarmıyım diye düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.Bugün müşterime cevap vermem gerekiyor.
Mesleğe yeni başlamış biri için çok güzel ve detaylar düşünülmüş yıllardır tasarımcıyım diye ortalıklarda gerine gerine gezinen tasarımcı bozuntuları araç tasarımını sunuma hazırlarken aracın kapılarını vs. belirtmeden müşteriye dayıyabiliyorlar. Doğru yoldasın başarılarının devamını diliyorum...