eline sağlık güzel olmus ama sandalye normal olduğu için daha cok düsünen adam portresi cizmiş resim. değiştirsen temaya daha uygun olur kanaatimce. Birde ünlemi de gri tonlarında denesen ya da ille ön plana ciksin diyorsan daha sicak bir renk ile ?
bence calısma ıcerık olarak guzel ama tasarım anlamında bazı eksılıkler var. Tıpografıyı de duzgun kullanmadıgını soylemek lazım sanırım. Engellenıyorlar dakı fontun mesela EGLENIYORLAR a daha yakın bır gorunumde... onun dısında arkadasların dedıklerı de dogru seyler
Çalışma hoşuma gitti. Tebrik ederim.
Ağırlıklı Görme engelli kardeşlerimiz içinse üç nokta ile vurgu yapabilirsiniz.
Emeğinize sağlık...
Bu da benim bir ara İzmir'li bir arkadaşım için hazırladığım Dergi kapağı
![]()
...
sizinkide çok güzel tebrik ederim
açıkcası biz grafiker arkadaşlar bile ordaki oturan adamın zihinsel özürlü olabileceğini normal düşünce tarzındaki insanın anlayabileceğini hiç zannetmiyorum yalnız konseptin tonları güzel olmuş ellerine sağlık birde o büyük ünlem işareti bir logo amblem değilse değişebilir bir şekildeyse lütfen el at çok kaba bir görünüme sahip
Teşekkür ederim. Bu tür çalışmaların çabada kalmaması temennisi ile...
Yapılması gereken o kadar çok şey var ki... İnsan Hakları yasasının dahi doğru dürüst uygulanmadığı güzel ülkemde iyiye dair her zaman bir şeyler olur umarım.
İyi çalışmalar...
çalışmayı arkadaşların dediği gibide ilk haliylede gösterdim ilk hali çok begenilerek kabul gördü ilginize tesekkür ederim çalışmayı yüklerken gif olarak yükledim bildiğiniz gibi gifte biraz keskinleştiriyor orjinal halinde ünlemdeki geçiş yumuşak.kolay gelsin