Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arayıpda bulamıyacağınız bir resim deposu.

sezer1907

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar forumlarda bazen işime çok yarayan paylaşımlar buluyorum öncelikle hepinize tşkler.
internet ortamında fotoğraf ararken translate'nin yardımıyla birçok dilde aramalar yaparım tesadüfen bir fotograf deposu buldum sizlerlede paylaşmak istedim birçogumuzun işine yarayacak katagoriler halinde büyük bir foto arşivi.
yanlız eger'ki ruscanız yoksa siteyi google translate ile açmanızı tavsiye ederim
fotografların hepsi png. formatında oldugu için photoshop la açtıgımızda tamamen layerli dekupeli bir şekilde açılır. umarım bir çogunuzun işini görür

saygılar...

www.lenagold.ru

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaşım için teşekkürler..:)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım emeğine sağlık..

madboy67

🌱Yeni Üye🌱
tesekkurler paylasım ıcın pekı yuksek cozunurlukte baskı yapılabılcek manzara resımlerı nerden buılurum acaba bı fıkrı olan varmı

sezer1907

🌱Yeni Üye🌱
virüs uyarısımı veriyor sanmam arkadaşlar sizin sistemlerinizle alakalı bir durum olsa gerek site temizdir neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı bu güne kadar, kullanmış oldugunuz virüs programı ile alakalı bir durum olsa gerek.

ozdenmurat

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler

Çok faydalı bir site imiş. çok makbule geçti ..kasap ürünleri lazımdı.tam zamanında imdadıma yetişti. sağolun.:smile:

siss

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok tesekkurler bu sıte cok ısıme yarayacak...sıte sadece takı ıle ılgılımıdır?

fikiral

🌱Yeni Üye🌱
Üstad süpersin yaa... Çok hoşuma gitti bu site : )