Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ARC ROTATE hakkında yardım

sexen6

🌱Yeni Üye🌱
muhtemelen 3d ye en yeni başlayan benimdir. 3d max8 kurdum. ama açtığımda köşedeki kutu yok. tam adını bilmiyorum. front-back-left-right-up-down yazan kutu.

bi sorum daha olacak. 3d max serilerinden en yaygın kullanılan ve eğitimine sık rastlanan sürüm hangisidir üstatlar.

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
perspektif penceresinin sol üst tarafındaki + işaretine tıkla ve view seçeneğinden viewportu işaretlemen yeterli.

diğer soru ise şahsi kanaatim Max11 diye düşünüyorum. bu arada bende en az senin kadar başındayım. bi yanlışlık varsa umarım düzeltirler

sexen6

🌱Yeni Üye🌱
hocam ben perspectıv penceresınde + bulamadım. yok yani öyle birşey. önce onu bulmalıyız sanırım :)

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
valla max 8de belki farklıdır. ama ben bide viewport yazmışım :) o viewcube olacak :D sen bide o şekilde bak

sexen6

🌱Yeni Üye🌱
+ yokki cubeyi bulim :) kariştircam artık bulana kadarç izzet-i nefis meselesi oldu. onu bulup açtımmı 3d yi yaladım yuttum kesin :))

sexen6

🌱Yeni Üye🌱
yok ya bahsettiğin viewcupe diye bişe. karıştırmadığım yer kalmadı ama yok bulamıyom.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aor7B.jpg

sexen6

🌱Yeni Üye🌱
benim pc de çıkan pencere bu. sizinki gibi pencere açılmıyo. 2008 de yok sanırım ya. aramaktan bi hal oldum.

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
O özellik yanılmıyorsam Max 9.0 Enterprise öncesi sürümlerde yok. Bende Max 9 var ama normal 9.0'da da o özellik yok. Yani max 8'de boş yere aramayın ...