Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ares bilişim logo çalışması

farukozgursoy

🌱Yeni Üye🌱
Sahibi olduğum bilişim firması için ufaktan bir logo çalışması yaptım. Profesyonel değilim ancak Corel Draw'ı yaklaşık 10 senedir hobi amaçlı kullanmaya çalışıyorum. Kurumsallık için de logonun önemini biliyorum. Bu logo doğrultusunda beni yönlendirirseniz sevinirim. Gözüme batan en önemli sorun renk. Turuncu kullanmak zorundayım fakat bu şekilde gözü yorar bir duruşu var sanki. Sizlerden renk ve vektörel anlamda olumlu - olumsuz eleştrilerinizi bekliyorum

thumb_Untitled-1.jpg

Benzer konular

pysmevt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
A harfinin yanındaki kesik yerine rasgeleştirme kullanırsan daha güzel olur, birde boyut açısından sanki logo değilde cep telefonu teması olmuş, büyütmen gerekir turuncu çizginin altındaki nokta biraz işi bozmuş sanırım ve son olarakda yazmış olduğu yazıyı değişik yazı stili kullanarak içeri gömük bir stilde oluşturursan daha başarılı olacağını sanıyorum.

farukozgursoy

🌱Yeni Üye🌱
içeri gömülü bir şekilde derken. logoyla iç içe olması anlamında mı yoksa filigran gibi mi olmalı dersiniz. A harfinin yanındaki kesik olayını da tam anlayamadım

Son düzenleme:

pysmevt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
A harfini gölgeleme havası vermişsin ama hemn turuncu çizgiyi hemde üstteki yazıyı rahatsız etmiş, yani tam anlamıyla görmesini engellemiş, içeri gömükten maksat çukur yazı stili oluştur, turuncu şekli A harfinin üzerine bir şapka olarak yerleştirirsin ares bilişim yazısınıda turuncu şekil üzerine oturtursan görsel bir logo çıkabilir diye düşünüyorum, benim fikir düşüncem bu yönde. İç içe olmalı tabiki, yazı ne ön planda ne arka planda olacak kişiye hitap edecekken yazı ve şekil bir olması lazım.

farukozgursoy

🌱Yeni Üye🌱
dediğiniz gibi kemeri A harfinin üzerine koyarsak bu sefer b harfi orada P harfi gibi olacak. Kemer içine yazıyı gömme işiyle uğraşıyorum şu an. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Varsa değişik fikirler memnun eder beni.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
'ares bilişim' yazısını alt tarafa yazarsanız üst tarafta boş bir alan oluşturarak logonun biraz rahatlamasını sağlayabilirsiniz A nın alt tarafında ki noktayı yerleştirmeyebilirsiniz de A nın sağ tarafı ile b nin sol tarafını oluşturan ikili çizgiler simetrik olduğu için biraz rahatsız ediyor orada ki simetriliği bozabilirseniz daha iyi bir sonuç yakalayabilirsiniz
emeğinize sağlık iyi çalışmalar

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
A ' nın noktasını ortalamanı önerebilirim