Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arka Plan İstek

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk önce konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim :) Cocuk ürünleri satan bi firmanın dış cephesini hazırlıyacağım ps'de yeni olduğum için arka plana ihtiyacım var , tatlı mavi tonlarında üstünde çeşitli beyaz çizgiler olan bi tasarım , yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com
Arkadasım Photoshop eğitimlerini gözden geçirip kendin yapman daha faydalı olucaktır. ilgili eğitimler forumda mevcut. kolay gelsin.

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anlıyorum ama aciliyeti var bu durumun yoksa zaten konu açmazdım şuan başlamış durumdayım photoshop eğitimlerine

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlıyorum ama aciliyeti var bu durumun yoksa zaten konu açmazdım şuan başlamış durumdayım photoshop eğitimlerine

Hangi programda yapacağınız bu isteğiniz ile ilgili değildir. Lütfen forum kurallarına uyarak istemiş olduğunuz görsel ile ilgili olan konuda başlık açınız. Bu seferlik ben taşıyorum fakat bu ayrıntılara dikkat etmezseniz konularınız kaldırılır.

Rapper16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kusura bakmayın yeni olduğumdan kaynaklanıyo bidaha olmaz , zaten yardımcı olmak isteyen kimse çıkmadı :/

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda "abstract arkaplanlar/background" şeklinde arama yapmanız sanırım daha faydalı olacaktır.