Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arka plan rengini alma

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mesela karışık tonlu bir arka plan rengim var ben o renkle yazı yazmak istiyorum o rengi nasıl kopyalarım?

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Önceki konunda paylaştığım videodaki işlemi bu işlem için de uygulayabilirsiniz. İstediğiniz şekli çiz sonrası aynı zaten ...

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önceki konunda paylaştığım videodaki işlemi bu işlem için de uygulayabilirsiniz. İstediğiniz şekli çiz sonrası aynı zaten ...

videoda anlaşılmıyor vala yaa basit bir yöntemi vardı onun mesela bir arka plan resmi var o renk tonlarını kopyalamak istiyorum o rengi tutturmak için sadece

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Klavyeden i harfine bas Eyedropper Tool açılır kopyalamak istediğin renge tıkla ForeGround rengi tıkladığın renk olur istediğin yerde kullanabilirsin ...

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Senin sorduğunun bu konuyla hiç alakası yok. Verdiğin örnekte resmi dekupe ettikten sonra diğer resmin üzerine getirip layer seçeneklerini değiştirerek bu görüntü elde ediliyor muhtemelen Multiply veya Color seçeneğiyle herhangi bir boyama işlemi yok...
Burada sorduğun soruya verdiğim cevaptan da anlaşılacağı üzere sadece tek bir rengi kopyalayabilir veya renk değerlerini öğrenebilirsin...
Örnek ve soru bambaşka ayrı iki konu ...

rivell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Senin sorduğunun bu konuyla hiç alakası yok. Verdiğin örnekte resmi dekupe ettikten sonra diğer resmin üzerine getirip layer seçeneklerini değiştirerek bu görüntü elde ediliyor muhtemelen Multiply veya Color seçeneğiyle herhangi bir boyama işlemi yok...
Burada sorduğun soruya verdiğim cevaptan da anlaşılacağı üzere sadece tek bir rengi kopyalayabilir veya renk değerlerini öğrenebilirsin...
Örnek ve soru bambaşka ayrı iki konu ...

yok ben tamamen o konu dışı sordum soruyu renkle falan alakalı soru değil öle bir resim çalışması yapmak istiyorum cs3 kulanıyorum ama onun uyguladıgı adımları uygulayamadım select seceneginde farklı şeelr var ordaki başka bir versiyon mu ne kulanıyorsa artık bu konu tamamen farklı yani resim çalışmasını sordum başlık açmıyım diye burdan devam ettim

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Versiyon farketmez ben CS2 kullanıyorum aynı sonucu her iki versiyonda da alabilirsin ...

Imortall

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rivell alanı seçtikten sonra select > modify oradan Feathere tıkla ya da shift+f6 yap .