Değerli kardeşlerim ben sanayi bakımından gelişmemiş bir ilde sivasta ancak sivas çapında dereceye giren bir matbaa da çalışıyorum
kağıt üzerinde grafikerim ama daha o makama erişemedim
sizden bir konu hakkında yardım almak istiyorum
net üzerinden bir antik çağ oyunu oynamaktayım bu oyunda ittifak kurup sayfa hazırlanabiliyor bende bir dış sayfa hazırlama çabasındayım
sizden ricam alttaki örneklerde gösterdiğim gibi antik çağa uygun ve örnekteki tasarımların kalitesinde arka plan hazırlamanız eğer yapma zahmetinde bulunursanız tasarımda yazı olmaksızın benim üzerinde değişiklik yapabileceğim (PSD) formatta rica edicem.
bize öğretilen broşür yapmak kutu yapmak kartvizit yapmak
bu olay başlı başına bir dert
eğer bu kardeşinizin halini anlayıp zaman ayırsanız mutlu olurum
ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
arkadaşlar yardım cağrıma bir cevap gelmedi
peki elinizde bahsettiğim antik çağa uygun figürler çekiller ferman tarzı şeyler varsa ekleyebilirmisiniz
kağıt üzerinde grafikerim ama daha o makama erişemedim
sizden bir konu hakkında yardım almak istiyorum
net üzerinden bir antik çağ oyunu oynamaktayım bu oyunda ittifak kurup sayfa hazırlanabiliyor bende bir dış sayfa hazırlama çabasındayım
sizden ricam alttaki örneklerde gösterdiğim gibi antik çağa uygun ve örnekteki tasarımların kalitesinde arka plan hazırlamanız eğer yapma zahmetinde bulunursanız tasarımda yazı olmaksızın benim üzerinde değişiklik yapabileceğim (PSD) formatta rica edicem.
bize öğretilen broşür yapmak kutu yapmak kartvizit yapmak
bu olay başlı başına bir dert
eğer bu kardeşinizin halini anlayıp zaman ayırsanız mutlu olurum
ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
arkadaşlar yardım cağrıma bir cevap gelmedi
peki elinizde bahsettiğim antik çağa uygun figürler çekiller ferman tarzı şeyler varsa ekleyebilirmisiniz