Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar 2 Adet Template Monster Lazım...

cakirx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.1renk.com
yasadışı paylaşımlara bu forumda yer verildiğini sanmıyorum. Burdaki insanlar tasarımcı, işi çalmak olan insaların üye olduğu bir yer bul bence :)

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam bu template lerin kodlarını alacam sadece çünkü flash kullanmayı bilmiyorum animasyonlarını alacam sadece tasarımını yine ben yapacam. inş. yardımcı olan çıkar.

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

kvas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanki grafiklerini çalmak yanlış, kodlarını animasyonlarını çalmak doğru.. Cakirx'e katılıyorum. Bunun haricinde internete biraz arama yaparsan bu tarz resim galerilerinin istediğin dilde yazılmış açık kaynak kodlu versiyonlarını bulabilirsin.

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar inanın haftalardır arıyorum. elimde var bi kaç tane ham halde galeri var ama bi türlü düzenleyemedim, en azından düzenlenmişini bulma ümidindeyim. Ben bu tarz şeyleri yaparak öğreniyorum. Photoshop u öğrenirkende psd dosyaları indirip düzenlerdim. Şimdi flashda bunu yapacam. Hem öğrenmek için hemde web sitesi sahibi olmak için arıyorum bunları. İlgilenilirse çok sevinirim. Bu sitelere sahip olmak için bütçem olsa hiç düşünmez satın alırdım. İşin bu tarafınıda göz ardı etmeyin lütfen. Hırsızlık değil geçici ödünç almak bu. Bütçem olduğunda zaten bu linklerini verdiğim sitelerden daha kapsamlı bir siteye ihtiyacım olacak. O zamanda parasını verip alacam. Saygılar sevgiler

KodXP

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sarigozbilisim.com
flashden diye googlede aratırsan birçok modul bulacaksın onlar xml tabanlı modullerdir ücretsiz olarak webmaster forumlarından temin edebilirsin.

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kodxp zaten elimde var onlardan. ama düzenleme kısmında zorlanıyorum. o nedenle bu templateleri arıyorum. tekrar teşekkürler saygılar umarım cvp gelir

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
........................

berdos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turnatasarim.com
Bu templateleri düzenlerken de aynı şekilde zorlanacaksın bir defa. Ayrıca Template Monsterden daha geniş kapsamlı başka site pek yok... Yardımcı olacak kimse zor bulursun gibi...