Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arkadaşlar benım çalıştığım firmada ahşap üzerine lazer ile işleme yapılıyor

fd88

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar benım çalıştığım firmada ahşap üzerine lazer ile işleme yapılıyor.ben işe yeni başladım ve corel de yapılıyor çizimler ben corel de baktım diğer çzim proğramlarından çok farklı hiç biişey anlamadım ben şimdi bu proğram konusunda sıfır bılgı sahıbıyım ve bunu öğrenecegim ilk başta neler yapmam lazım hangi yolları ızlemem lazım siz ustalarıma soruyorum

fd88

🌱Yeni Üye🌱
mesela autocad da çizdigim resmi corel de açınca içine renk veremıyorum hatta renk paletı bıle nerde bulamadım bı kaybettım gıttı...

fd88

🌱Yeni Üye🌱
saol kardeş renk paletı konusunda cok yardımın oldu

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeş ilk önce corel draw'ın vektör mantığını çözmeye çalış bence. Ama gerçekten eylenceli ve bir o kadarda kolay bir programdır çok yakında çözersin. Kurcala ve bol bol araştır. Birsürü sitede bu tür programlara dair videolu dersler ve anlatımlar zebil. Yüce google'a yaz bulursun. Bnde yaptım o işi daha önce. Mantığı çözdünmü, gerisi nanay. halka falan kazıma yaptırmak için göbeğim çatlamıştı ama uğraşınca çözdüm. Bol bol deneme yap. Tabii patronun bnmki kadar sevecen ise :)) Kolay gelsin...

fd88

🌱Yeni Üye🌱
selim kardeş bana msn falan werırmısın senınle tanısmak ıstıyorum

ms7200

🌱Yeni Üye🌱
kardeş merhaba ahşap üzerine baskı yapıyoruz dediniz topaç üzerine baskı yapabiliyormusunuz

ms7200

🌱Yeni Üye🌱
müşterim hediyelik eşya satıyor ve topaçların üstüne araba logolarını basmak istiyor nasıl bir akıl verebilirsin bana

fd88

🌱Yeni Üye🌱
kardeş topaç derken ne almadaım