Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Bu Güzel Resmi Nasıl Yaparız?

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar iyi çalışmalar...

Aşağıdaki resmi yapmayı denedim ancak bi türlü istediğim şeyi elde edemedim. Birebir aynısını nasıl elde ederim acaba. Yöntemi varmıdır?

Şimdiden teşekkürler, saygılar...

hcbj00220.jpg

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
belirttiğin resim her nekadar sadece photoshopla yapılabilecek gibi dursada birden fazla programdan geçmiş gibi bi izlenim uyandırdı bende
ama arkadaşım bu belirtiğin resim 6-7 katmandan oluşmakta
oradaki renkli dikey çizgileride
Photoshop cs3 için söylüyorum geçiş aracının yansıma geçiş ayarı ile yapılıyor veyahut daha kolay yolu vardı hanı rüzgar efeği var ama ismi gelmedi aklıma onunla buna benzer bir çalışma yapılır kanısındayım.biraz muammalı bi bilgi oldu kusuruma bakma

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hasantürkten teşekkürler yorumun için. benim aklımdanda Blending Options dan Gradient Overlay seçeneğiyle yapmak geçiyor. Orda farklı renklerle bişeyler denim diyorum ama bu resimde filter da kullanılmış gibi. Bi yolu varsa eğer söyleyen olursa çok güzel olur. Çok yerde işe yarayabilecek bi tasarım çünkü. İnsana ilham veriyor.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Tekrar teşekkür ve saygılar...

hedwign55

🌱Yeni Üye🌱
Gradiente renkleri var filter yap üstün ediyebileceğim :)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bu çalışma için ilk olarak oradaki renkleri içren yatay bir degrade ver.Sonra o katmanı kopyala.

Filter >> Distort >> Wave i aç.Sağ taraftan "Square" seç ve altan "Random" bir kaç kez tıkla.Kırışıklık etkisi tam oturmadıysa soldaki ayarları değiştirerek istediğin değeri bul.OK diyerek kapat.

Yeni bir katman aç.Edit >> Fill ile tamamen siyah ile boya sayfayı.Ardından yumuşak ve büyük bir fırça al ve orta kısımları alttaki içerik gözükecek şekilde aynı ölçülerde sil.

Bundan sonra işin zor kısmı başlıyor.Her renk alanı için yeni bir katman oluştur ve daireleri resimdeki gibi yerleştir mesela yeşil için 3 tane büyük 7 - 8 tane küçük daire bunlarıın hepsi bir katmanda olsun.Sonra layer style dan "Gradient Overlay" ı seç ve renk olarak "yeşilin sağındaki - yeşil - yeşilin solundaki" i kullan ardından "Stroke" ile gradient olarak seç ve yeşil tonuna yakın bir degrade ver.Diğer renkleride bu şekilde yapabilirsin.

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ali emre yorumun için teşekkürler. ancak resimli anlatma imkanın varmı acaba. bu çok karışık ve yaptım olmadı. pekde anladığım söylenemez açıkçası. birde şöyle bişey var, örnek resimdeki renkli kısımları sadece tek bi layer halinde yapma imkanımız varmı. yani alttaki siyah fon ayrı olacak şekilde. tekrar teşekkürler... heyecanla yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar varmıdır çözüm ?

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimli anlatım ?

kemalgencer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyah beyaz gradient toolla yukarında aşşaya efekt ver.
Filter/Distort/Wave de dalgalı ayarları kafana gore yap.
yeni layer aç gök kuşagı renklerinden gradient toolu al yatay olarak yeni layera uygula.layerı normalden overlaye getir.
yeni layer olustur, fırçayı al brush özelliklerinden fırca darbesini seyrekleştir (alttaki noktaları olusturmak için) calısmanın ustunde şöyle hafif gezdir gereksiz nokytaları sil.
fırca olan layerda blending optionsa gir gokkusagı renklerinden gradient uygula birazda glow ver.
dısarıdaki siyahlıklarda gene yeni layera siyah beyaz gradient tool uygula bu sefer radial olsun.layer ayarını multiply uygula.
bu kadar.

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşkler kemal deneyeceğim inş. birebir çıkar çünkü bi çok alanda kullanmak istediğim bi efekt bu. diğer arkadaşların farklı yöntemleri varsa rica etsem paylaşırmısınız