Yoğun istek üzerine ikinci bombamıda patlatıyorum arkadaşlar

Aslında buna şaka denemez; bu bir soğuk yenen intikam yemeği
Biraz uzun olacak ama pişman olmayacaksınız
Ben lise 2 ye giderken (2002) filandı sanırım

Tabii Öss için dershaneye gidiyordum.Dershanenin her gün çıkışındada piyasa yapmak isteyen oğlanlar gelir dikilirlerdi

Bende tam bir inek modunda evden okula okuldan dershaneye gider dururdum.
Derken sürekli aynı tipi görmeye başladım dikkatimi çekti.Yanına gelen gidende yoktu.Üstelik gözünü bana dikip dik dik bakıyordu.Sinirimden ölüyordum ama peşime takılır diye de cesaret edipte ne baklıyorsun bee diyemiyordum

Çocukuluk işte

Şimdi olsa kafasını gözünü oooo

Neyse velhasıl; bu tipitip meğersem bizim sınıftan bir çoçuğun okuldan arkadaşıymış.Bana geldi dediki; ya Esra bu çocuk senin için geliyor; telini istiyor vereyim mi?
dedim sakın verme bak külahları değişiriz; hiç işim olmaz benim; ben okuyacağım aklımı dağatamam

Hem zaten tipim değil

Kenan İmirzalioğlu kılıklı cücük bir oğlandı

IYYYYY
Neyse velhasıl bu bir süre daha böyle devam etti, derken bir gün telefonuma mesaj geldi.Esra ben Hasan; senden çok hoşçalınıyorum sürekli gelip seni izliyorum ne olursun bir kahve içelim

Babababababa

Ölür msün öldürür müsün?

Ya zaten sorunlu bir ailede yaşıyorum babam görür yada öğrenirse beni kıtır kıtır doğrar; kii çocuk hiç umrumda değil

Neyse dedim ki beni zor durumda bırakma istemiyorum peşimi bırak

Ama anladığı yok tabii; yaklaşık 1-1,5 ay her gün onlarca mesaj onlarca arama yapıyordu.Ve bu mesajların arasında ne evlenme teklifi; ne bilmem ne gırnaa hepsi saçma sapan şeyler yani o yaşta
Neyse bir gün nerdeyse babam yakalıyordu attığı mesajları ki hemen siliyordum.Okadar sinirlendim kii; laftanda anlamıyor tabii çıkışada geliyor bu sırada ama ben yüz vermiyorum peşimi bıraksın umutlanmasın diye

Neyse o kadar sinirlendim ki artık tak etti; kontörümde yoktu aramaya; en yakın arkadaşım seçil in telinden aradım.Tabii o sinir harbi no yu gizli yapmayı da unutmuşum.Açtım ağzımı yumdum gözümü bir ton saydım; o ise halaa bana evlenme teklifi ediyordu :S

Ne olur ne olur bir kahve içelim diyip duruyordu.
Neyse tamam ulan dedim; işte şugün şu saatte şurda ol!!!Ki evden çıkabilen bir tip değilim; dershane de etüd var ayağına çıkıcam.O akılsız yüzünden birde yalan söyleyeceğim yani.Ya zaten gözüm de hiç tutmadı çocuğu nedense

(sonra anlaşıldı nedeni

)
Neyse sözleştiğimiz saatte buluştuk; ben tabii kaşlar çatık sinir küpü gittim yanina; dedim peşimi bırak istemiyorum.oda diyor yok ben seni seviyorum bilmem neee
dedim kahve istedin geldim; başka bir şey bekleme dedim kalktım yanından ve coçuğa iyice uyuz oldum tabii

Neyse eve geldim akşam üzeri bir mesaj geldi.
Esra kusura bakma senle olmayacak :headbang:
Ya nasıl delirdim sinirimden anlatamam amaa yaaa

ulan gerizekalı seni kabul etmeyen benim zaten sen kim oluyorsunda senle olmaz diyorsun!!!
Neyse en azından artık kurtuldum diye sinrimi yatıştırdım; hiç bir şey olmamış gibi dershaneye gidip geldim.Zaten oda ortalıklarda 1 ay kadar görünmedi.
Derkeeennn bir gün yine çıkışta karşıda dikiliyordu, hiç istifimi bozmadım arkadaşım seçille beraber çıktık (ki o olanları biliyordu ve oda çok kızgındı)
Derken eve geldik ve seçilin teline bir mesaj geldi Hasandan :S
İşte ben aslında seni seviyorum sana yakınlaşmak için Esra yı kullanmak istedim diye :S :headbang:
HIIIII ölür müsün öldürür müsün sanki ben onu kabul etmişim gibi :headbang:
Tabii bizde dedikki; bu çocuk kaşınıyor

ee peki bu durumda ne yapmak lazım; kaşımak lazım

Harika bir plan yaptık

İşin şaka kızmı burda başlıyor iştee

Daha doğrusu intikamm HAHAHAAAA

Başladık oynamaya; seçil onu bir güzel idare etti; sanki oda ona karşılık veriyormuş gibi uzun bir süre kandırdı.Hatta biz beraber görünmedik ortalıkta; Esra ile küstük dedi; sinir oluyorum falan filan dedi ve buluşmak için yer ve zaman verdi.
Vee o gece bizde beraber kaldık seçille

Gazeteden tek tek harfleri keserek bir a4 kağıdına Hasan la ilgili şimdi burda telaffuz edemeyeceğim bel altı bir tekerlemeyi yazdık

Neyse ertesi gün bizim ordaki bir alışveriş merkezinde en ortadaki kafede buluştular.Kağıtta yanındaydı tabii zarfa koyduk

Neyse Hasan salağıda geldi

Bende koca koca kolanlar vardı onlardan birinin arkasında onları izliyorum ve birazdan olacakları düşündükçe kendimi gülmemek için zor tutuyorum.Neyse bunlar bir yarım saat oturdular; tabii bu salakta bir pozlar bir bakışlar atmalar yıkılırsınız yani

Kıroo can

Neyse seçil lavaboya gitmek için izin istedi

Buarada bizde cafenin sahiplerini tanıyoruz ya ondan rica ettik; o sırada da Hande Yener in sana kırmızı çok yakışıyor şarkısı yeni patlamıştı

Dedikki bak seçil kalkınca bu şarkıyı çalmaya başla; bu çocuk bize yamuk yaptı

dediki tamam siz merak etmeyin

Neyse seçil kalktıı; şarkı çalmaya başladı ama çocuk anlamadı tabii

Seçil onun göremeyeceği kenara çekti garsonu zarfı verdi dediki git bunu ona ver

bende o sırada bana yazdığı son mesajı hazırda bekletiyorum

Gümbürtü kopacak yaa

Neyse gardon zarfı verdi giden hanım efendi size bıraktı diye

Önce gözleri ışıldadı salak sandık ki iyi bir şey açtı vee renkten renge girerek okudu bende peşine mesajı gönderdim teli zaten masının üstündeydi anında okudu ve masaya yumruğunu indirdi

Tabii şarkıda fondan çalıyor.Ben durur muyum çıktım kolonun arkasından bir bağardım (tabii hemen yetişemeyeceği kadar uzaktaydım)

dedim ki
HASAN SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR

Tabii şarkıda fondan bağarıyor

benim seslenmemlee yerinden fırlaması bir oldu tabiii

Ve bu çocuk boksördü

Bizi bir yakalasa fena benzetecek
Seçilde tabii saklandığı yerden çıktı, biz tam hız bir koşmaya başladık alışveriş merkezinde oda peşimizden; ama yetişemedi salak

hatta çıkarken avm nin cam kapısının kulpu düştü kırıldı yere

Mahallenin sonuna kadar hem gülüyoruz hemde koşuyoruz ara sokaklara girdik bizi yakalayamadı çünkü orası bzim mahalleydi bilmiyordu oaraları

derken sonunda durduk ve yaklaşık yarım saat katıla katıla güldük

Yani o yzüündeki ifadeyi size anlatamam

Tabii ben bağarınca herkes döndü baktı avm deki kızların biri gitti biri geldi ve bağardı öyle bir rezil olduki

Bir dahada dershaneye falan gelmedi

YAŞASIN İNTİKAAAMMM

sen misin iki arkadaşın arasına girmeye çalışan

YAŞASIN İNTİKAAAMMM

Eminim ömür boyu unutamaz bunu
Haa buarada şunuda ekleyeyim; çocuk sonra bize mesaj attı
Bana çok güzel bir ders verdiniz; bir daha kimseye böyle yapmayacağım gelin barış yemeği yiyelim buluşam diye
ikimizin cebine aynı anda gönderdi ama biz zaten yanyana idik
Ama yemedik tabiii
Aklı sıra intikam alacak salak
Cevap bile vermedik valla