Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

:::Arşivimden Seçmeler:::

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Umarım İşinize Yarar Güle Güle Kullanın

bbnz1.jpg

RapidShare Webhosting + Webspace

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunların çözünürlüğü yüksekmi

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet yüksekmi pek bir yüksek durmuyolarda

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoca biliyorsan soylesen ne olurki ayrica desing yazmisin hoca design olacakti :) paylasim icin sagol

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoca biliyorsan soylesen ne olurki ayrica desing yazmisin hoca design olacakti :) paylasim icin sagol

1) mümkünse benimle edebiyat yarıştırma desing değilde design olduğunu bende biliyorum ve bile bile de desing yazdım bu benim zevkim

2) eğer ben arşivimden bişiyler paylaşmışsam önce yorumda bulunan arkadaşların ben nasıl yüklemekle uğraşmışsam onlarında indirmekle uğraşmaları ve resimlerin kalitelerine bakmaları lazımdı

3) buraya yazdığım 1 mesajın uykunsuz içerik olmamasına rağmen silinmiş

4) bu siteden üye kaydımın silinmesini istiyorum hiç kimsede kusura bakmasın

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
1) mümkünse benimle edebiyat yarıştırma desing değilde design olduğunu bende biliyorum ve bile bile de desing yazdım bu benim zevkim

2) eğer ben arşivimden bişiyler paylaşmışsam önce yorumda bulunan arkadaşların ben nasıl yüklemekle uğraşmışsam onlarında indirmekle uğraşmaları ve resimlerin kalitelerine bakmaları lazımdı

3) buraya yazdığım 1 mesajın uykunsuz içerik olmamasına rağmen silinmiş

4) bu siteden üye kaydımın silinmesini istiyorum hiç kimsede kusura bakmasın

Elbette ki paylaşım yaptığınınz için üyeler ve bizler teşekkür ederiz.

Fakat paylaşıma sunduğunuz dosya ile ilgili açıklama yaparsanız daha hoş olmazmı?

Siz hiç markete gidipte içinde ki kg ı bilmediğiniz ürünü aldınız mı? Böyle bir durumda ya yanında ki pakedi alıp kg ını bile sormanıza gerek kalmadan alışveriş arabanıza koyarsınız ya da kasiyere veya sorumluya gidip bu ürün hakkında bilgi almak için sorular sorarsınız.

Bu durum sizin paylaşımınız ile aynı oranda benzemektedir.

Arkadaşlar size paylaşım hakkında soru sormuş açıkçası uslubunuz da yönetim ekibimizce uygun görülmeyip silinmiştir.

Bir de design e canım istedi desing yazdım da ne demek? Siz elmaya armut demek isteyebilirsiniz. Fakat bunu insanlara ifade ederken elmaya elma armuta da armut demelisiniz ki bir takım kavram bozuklukları yaşanmasın.

Üyeliğinizin silinmesi ile ilgili cevabı forum kurallarından da okuyabilirsiniz:

Üyelik İptali:
Forum üyeliğinizi kendi isteğinizle iptal edemezsiniz. Forumda uzun süre online olmamanız durumunda, dönem dönem yapılan silme işlemleri sayesinde, üyeliğiniz otomatik olarak silinir.
Lütfen, üyelik iptali konusunda adminlere m a i l veya özel mesaj atmayınız.

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elbette ki paylaşım yaptığınınz için üyeler ve bizler teşekkür ederiz.

Fakat paylaşıma sunduğunuz dosya ile ilgili açıklama yaparsanız daha hoş olmazmı?

Siz hiç markete gidipte içinde ki kg ı bilmediğiniz ürünü aldınız mı? Böyle bir durumda ya yanında ki pakedi alıp kg ını bile sormanıza gerek kalmadan alışveriş arabanıza koyarsınız ya da kasiyere veya sorumluya gidip bu ürün hakkında bilgi almak için sorular sorarsınız.

Bu durum sizin paylaşımınız ile aynı oranda benzemektedir.

Arkadaşlar size paylaşım hakkında soru sormuş açıkçası uslubunuz da yönetim ekibimizce uygun görülmeyip silinmiştir.

Bir de design e canım istedi desing yazdım da ne demek? Siz elmaya armut demek isteyebilirsiniz. Fakat bunu insanlara ifade ederken elmaya elma armuta da armut demelisiniz ki bir takım kavram bozuklukları yaşanmasın.

Üyeliğinizin silinmesi ile ilgili cevabı forum kurallarından da okuyabilirsiniz:

Üyelik İptali:
Forum üyeliğinizi kendi isteğinizle iptal edemezsiniz. Forumda uzun süre online olmamanız durumunda, dönem dönem yapılan silme işlemleri sayesinde, üyeliğiniz otomatik olarak silinir.
Lütfen, üyelik iptali konusunda adminlere m a i l veya özel mesaj atmayınız.

siz konunuzda haklı olabilirsiniz yalnız bende kendimce haklıyım ve böyle bir paylaşım yapan bir kişide oraya gidip kötü resimler koymaz gelelin isim meselesine desing yazdım da gözleri mi bozuldu özellikle desing özellikle diyorum benim nickimden başkasına ne gitmiş bana nickimi eleştiriyor eleştiremez