efektler abartılı olmuş bence
' senin yaptığın işlere karşılık iyi yorum geldiğinde iyi güzel diyip yaptığın işi beğenmeyen yada eksik biryerleri görüpte yorum yapan arkadaşların yorumun gereksiz görmek sence biraz mantıksızlık değilmi ? sen buraya kendine özgü bir düşünce ile yaptığın tasarımı koyuyorsun siteyi ziyaret eden arkadaşlarda senin çalışman hakkında görüşlerini belirtiyolar yaptığın yorum fazlasıyla gereksiz ' eleştiri senin yaptğın işin kalitesini düşürmez aksine karşı tarafın yaptığı eleştiri senin hatalarını görmene ve daha kaliteli bir iş çıkarmanı sağlar ' iyi çalışmalar.senin yorumların da çok gereksiz oluyor
'Daha yapıcı yorum'. Ben burada yaptığım işlerin kalitesini ispatlamak için değil eksiklerimi görmek için yayınlıyorum. Bu arkadaşın yaptığı yorumlar bir bakmayla yapılan ve çok da yapıcı yorumlar değil. Bunların dikkate alınarak yorum yapılması gerekir. İşlerimi burada kimseye beğendirtme çabasında değilim, iş yaptığım firmalar beni yeteri kadar beğenmişler. Bilmem anlatabildim mi.
'Daha yapıcı yorum'. Ben burada yaptığım işlerin kalitesini ispatlamak için değil eksiklerimi görmek için yayınlıyorum. Bu arkadaşın yaptığı yorumlar bir bakmayla yapılan ve çok da yapıcı yorumlar değil. Bunların dikkate alınarak yorum yapılması gerekir. İşlerimi burada kimseye beğendirtme çabasında değilim, iş yaptığım firmalar beni yeteri kadar beğenmişler. Bilmem anlatabildim mi.